Muntatge de fotos de Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijóo, tots dos amb rostre seriós, amb imatges de les seves intervencions al cara a cara d'Atresmedia
POLÍTICA

ENQUESTA | Quin govern li va millor a Espanya?

Segueixen les negociacions per decidir el pròxim president del govern

Pedro Sánchez o Alberto Núñez Feijóo. Alberto Núñez Feijóo o Pedro Sánchez. Tres setmanes després de les eleccions segueixen les converses entre els partits per negociar la investidura d'algun dels dos candidats. La primera batalla és la presidència de la Mesa del Congrés, i després es decidirà qui liderarà el pròxim govern.

El líder del PP va guanyar les eleccions, però no té una majoria per tirar endavant una investidura. Ni tan sols amb Vox regalant-li els vots a canvi de res. Tot i això, els populars demanaran al Rei que proposi a Feijóo que ho intenti. Això iniciaria la marxa enrere per a una hipotètica nova convocatòria electoral.

Mentrestant, el PSOE segueix en les mateixes. Per tenir majoria al Congrés, necessita un Junts per Catalunya que assegura que vendrà cara la pell de l'ós. De moment no hi ha acord ni acostament. I avui dia no és clar que els processistes donin suport a Pedro Sánchez en una suposada investidura del líder socialista.

Més enllà de les negociacions, preguntem als lectors d'E-Notícies quin govern li va millor a Espanya. Un del PP en solitari? Un del PSOE amb el suport de nacionalistes i independentistes? O seria millor un pacte d'estat entre el PP i el PSOE? Si no, sempre hi ha l'alternativa de noves eleccions. Vota a l'enquesta i deixa els teus comentaris a la part inferior d'aquesta notícia!

➡️ Política

Més notícies: