El secretari general de Ciutadans, Adrián Vázquez, durant l'acte de tancament de campanya de Ciutadans, a l'Estudi Zenit, el 26 de maig de 2023, a Madrid
POLÍTICA

Enquesta: Creus que Ciutadans s'ha de presentar si hi ha repetició electoral?

Si hi ha noves eleccions, Ciutadans ha de debatre si es presenta o no

Ciutadans no es va presentar a les últimes eleccions generals, les que es van celebrar el 23 de juliol passat. Això va provocar una guerra dins del partit. Va ser una decisió que molts no van compartir i que ara, veient que la investidura depèn dels independentistes, alguns veuen com un error clar. En cas que fracassin les negociacions entre Pedro Sánchez i els seus potencials socis d'ERC, Junts, PNB, Bildu i BNG, el debat s'ha tornat a posar sobre la taula de la formació taronja.

Va ser Carlos Carrizosa qui va defensar la idea de presentar-se a les eleccions en el cas que al gener els espanyols hagin d'anar de nou a les urnes. Segur que, si hi ha aquest escenari, s'obrirà el debat dins del partit. Per això preguntem als lectors d'e-Notícies què en pensen. En cas que hi hagi una repetició electoral al Congrés dels Diputats, creus que Ciutadans s'ha de presentar? Vota a l'enquesta i deixa'ns la teva opinió als comentaris.

➡️ Política

Més notícies: