Un home amb vestit formal i expressió seriosa en un esdeveniment.
POLÍTICA

Elon Musk carrega contra la ideologia woke: 'El meu fill és mort'

Explica el trauma familiar que el va portar a prometre's a si mateix que destruiria el 'virus woke'

Elon Musk és un dels magnats més famosos i polèmics del món. Entre altres coses, es caracteritza per la seva oposició frontal i absoluta al discurs 'woke'.

De fet, des que Musk és propietari de la xarxa social X ha rebut crítiques constants per ser, diuen, el magnat de l'extrema dreta. El motiu és que permet absoluta llibertat a la seva xarxa social per criticar i ser criticat.

A més, ell no amaga les seves idees, ni es deixa intimidar pels mitjans de comunicació tradicionals. Per contra, les crítiques a l'establishment mediàtic són constants i no dubta a mostrar els seus suports polítics, que inclouen Donald Trump o Giorgia Meloni.

El que fins ara no se sabia és que aquest menyspreu tan marcat per la ideologia 'woke' no és només una postura política. També hi ha raons personals.

“Vaig prometre destruir el virus woke”

Al canal DW, Musk ha concedit una entrevista a Jordan Peterson, un famós psicòleg canadenc que és conegut per les seves dures crítiques al 'wokisme' i a la decadència occidental. A l'entrevista, Musk ha explicat la història d'un dels seus fills, que va passar de ser un home a ser una dona.

Abans Xavi, el seu fill ha passat ara a anomenar-se Vivian Jenna Wilson i aquest canvi de sexe va ser molt traumàtic per a Musk.

De manera figurada, el magnat explica que el seu fill Xavi ja “està mort” per a ell. I és que poc després del canvi de sexe, Xavi es va posar els cognoms de la seva mare i va declarar que no volia tenir cap relació amb el seu pare biològic

Musk denuncia que va ser “enganyat” pels metges per autoritzar l'administració de medicaments al seu fill. Si no ho feia, explica Musk, els metges li van advertir que el seu fill es podria suïcidar.

Per Musk, la conclusió de tota aquesta situació és que el seu fill va ser “assassinat pel virus woke”. Un trauma que com, ell mateix explica, “és la raó per la qual vaig prometre destruir el virus woke”.

➡️ Política

Més notícies: