Imatge corporativa de Dolça Catalunya on es veuen, en format dibuix, diversos homes amb barretina al mar i un porta una bandera d'Espanya amb un crespó negre
POLÍTICA

Dolça Catalunya denuncia un greu atac informàtic

Des d'aquest dia 28 d'octubre


El ‘processisme’ té un exèrcit de hackers? No seria estrany sent (com són) conegudes les relacions de personatges com Josep Lluís Alay amb Rússia i com són d'hàbils els russos en aquests menesters. Sigui com sigui, no sembla probable que Alay, molt ocupat aquests dies escrivint coses a Twitter, estigui posat en això.

Però encara que ell no hi tingui res a veure, la realitat és que Dolça Catalunya, aquell bloc que no és mitjà de comunicació i ens mostra al processisme nu, ha estat atacat per hackers.

Com ha passat?

Ho expliquen ells mateixos: el seu servidor ha estat atacat des d'aquest dissabte per ordinadors situats a mig món. Tenen notícia, i així ho expliquen, d'atacs procedents des de Turquia, Brasil, Hong Kong o Bahrain. I també des del Canadà, Suècia, Irlanda, Alemanya, el Regne Unit i, per descomptat, Rússia. Tot, això sí, s'ha coordinat segons expliquen els gestors del portal “des de Catalunya”.

No els preocupa: fins i tot els agrada

L'atac, sembla, més que preocupar-los, els enorgulleix. Ho expliquen així ells mateixos “els dolços no tenim ni diners, ni personal, ni empara política, però no ens rendirem. Sembla que no li agradem al nacionalisme. Boníssim senyal”.

Caldrà estar atents a noves notícies sobre aquest ciberatac. Arribarem a saber si, efectivament, és la facció més ‘tech’ del processisme la que hi ha al darrere?

➡️ Política

Més notícies: