Imatge de Jaume Collboni, del PSC, en un acte del seu partit
POLÍTICA

El doble 'zasca' que s'ha endut un dirigent dels Comuns per criticar Jaume Collboni

Les xarxes esclaten contra Jordi Martí Grau, actual secretari d'Estat del Ministeri de Cultura

Jordi Martí Grau és l'actual Secretari d'Estat de Cultura, és a dir, mà dreta del ministre Ernest Urtasun al Gobierno. Aquest dirigent dels Comuns ha tingut la brillant idea de criticar Jaume Collboni a les seves xarxes socials, però n'ha sortit escaldat després de rebre desenes de crítiques d'altres internautes.

"Collboni s'assembla cada vegada més a Joan Clos. No acaba d'entendre la ciutat, li agrada el càrrec, però de moment no dibuixa ni projecte ni aliances. Una llàstima", escrivia Jordi Martí Grau al compte d'X. El que potser no s'esperava és la reacció de la gent, que no ha dubtat a assenyalar les seves incoherències. De fet, s'han emportat dos 'zasca' que han enfonsat el secretari d'Estat de Ministeri de Cultura.

Primer pla de Jordi Martí Grau amb ulleres i portant una bufanda de color negre

El primer ha estat Roger Cupaire, un dels millors tuitaires sobre política catalana que hi ha actualment a la xarxa social d'Elon Musk. Aquest compte li va comentar que potser "hauríeu de reclamar als que el van votar perquè arribés a l'alcaldia". Una clara referència al fet que van ser precisament els Comuns els que van permetre a Jaume Collboni aconseguir l'alcaldia de Barcelona.

Gràcies als vots del partit d'Ada Colau i als del Partit Popular, el PSC governa ara a la capital catalana. I la resposta de Roger Cupaire al dirigent dels Comuns retraient-li aquesta realitat ja porta més 'm'agrada' que el mateix tuit de Jordi Martí Grau.

Tot i que la publicació de Jordi Martí Grau s'ha omplert de crítiques en aquesta direcció, també destaca una altra de les respostes que ha rebut el que va ser mà dreta d'Ada Colau l'anterior mandat a l'Ajuntament de Barcelona.

Pla mitjà d'Ada Colau portant una rosa al costat de Jordi Martí Grau amb samarreta grisa

I que un altre usuari, de nom Marc, li va retreure precisament que està criticant Jaume Collboni, que és del PSC, partit amb el qual governa a tot Espanya. "Secretari d'Estat, toma ya", li deia. I és que no ha estat l'únic que ha vist com una incoherència criticar ara no només l'alcalde a qui van donar els seus vots, sinó també el partit amb què van arribar a un pacte per formar Gobierno.

De fet, la publicació de Jordi Martí Grau ja acumula més comentaris que 'm'agrada'. I això, al món de Twitter, normalment és sinònim d'haver ficat la pota fins al fons amb el teu comentari. I la publicació del dirigent dels Comuns en seria un clar exemple.

➡️ Política

Més notícies: