Pla mitjà de Pedro Sánchez somrient i amb la mà al pit
POLÍTICA

El divertidíssim vídeo de la Cadena SER que es mofa de Pedro Sánchez

Juan Carlos Ortega ofereix mitja hora de rialles a compte de Pedro Sánchez

“Pedro Sánchez es preocupa per nosaltres i ho hem d'agrair”. Així comença la graciosa broma de les Noches de Ortega de la Cadena Ser on un cor de nens canta una cançó dedicada al president del Govern: “Té Pedro Sánchez molta empatia i ens vol a tots de nit i de dia, Pedro Sánchez ens demana que l'ajudem a parar els bulls i això és el que fem”.

La broma ha desfermat les rialles als comentaris, on se sorprenen de l'acidesa de l'humorista Juan Carlos Ortega justament a la Cadena Ser. “Definitivament els capos de la Ser no escolten el programa”, diu un dels oients del programa, “tot els meus respectes al gran Ortega”. Tot el programa és un monogràfic dedicat a Pedro Sánchez en to d'humor, després dels darrers esdeveniments polítics.

S'ha passat la SER a la fatxosfera?

Ortega escenifica un homenatge des del Teatre Almudena Grandes, amb una “festa de la democràcia” contra “els bulos i la màquina del fang”. Per defensar la democràcia “ens acompanya la gent de la Cultura”, diu el conductor del programa, com els intel·lectuals que demanen aturar la maquinària del fang i aturar-se a l'extrema dreta. A més del cor de nens hi ha també un cor anomenat ETA ja no existeix, i que canta “en contra dels bulls, de la dreta, de les mentides, sempre amb tu colze a colze quan em mires”.

Las Noches de Ortega | 10x32 | Las gentes de la cultura

Al llarg del programa hi ha un moment en què llegeixen la carta enviada per Pedro Sánchez als espanyols abans de fer cinc dies de reflexió. Realment crida l'atenció que Pedro Sánchez s'hagi convertit en objecte de burla fins i tot de la Cadena Ser, afí al PSOE. De fet hi ha oients que dubten de si Juan Carlos Ortega s'ha passat a la fatxosfera, però conclouen que “és un oncle intel·ligent i honest que ens treu el mirall cada vegada que fem alguna ximpleria per veure com som de ridículs”.

Ridiculitzar el sectarisme des de la trinxera

Aplaudeixen l'humorista per “ridiculitzar el sectarisme des de la trinxera i fer-ho amb intel·ligència, valentia, independència, humor, sarcasme i molta elegància”. Pedro Sánchez ha estat molt criticat per haver rebaixat la política als instints més primaris, convertint el Govern i Espanya a la riota. L'humor permet en aquest cas observar la realitat des d´un punt de vista més relaxat però amb altes dosis de realitat.

➡️ Política

Més notícies: