Primer pla de l'escriptora i la tertuliana Pilar Rahola
POLÍTICA

Rahola fa el ridícul a 8TV

Anna Grau retrata a la 'bacallanera del règim'

Després de sortir de TV3, 8TV s'ha convertit en la nova plataforma d'exhibició de Pilar Rahola per muntar el seu show. La vedette de l'independentisme ja és un habitual d'aquest canal que vol ser competència directa de la televisió autonòmica catalana.

Un dels espais principals de la tertuliana és El Pentàgon, un programa dirigit precisament per l'exdirector de TV3, Vicent Sanchís. Va ser allà on fa uns mesos va protagonitzar un tens enfrontament amb Nacho Martín Blanco, portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya. Rahola va acabar sortint del plató amb l'excusa que havia d'anar al bany.

'La bacallanera del règim'

En el seu to habitual, la tertuliana ha tornat a muntar l'espectacle, aquest cop amb motiu de la presència a plató de la candidata de Ciutadans a Barcelona, Anna Grau. La va rebre amb el mateix discurs que a Martín Blanco mesos abans: “No tinc res a preguntar a un partit que ha anat en contra de tot el que estimo i que ha fet tot el mal que ha pogut i es basa en una cultura de l'odi”.

Rahola va ser contundent: “Sent de Ciutadans, bon vent i barca nova!”

Primer pla d'Anna Grau de Ciutadans posant per a una entrevista

Lluny d'arronsar-se, Grau li va contestar en clara referència al lleig de Rahola cap al seu company: “Avui no vas al lavabo, Pilar? No tens cagarrines avui com el dia que va venir en Nacho?”.

“No tinc res a parlar amb la bacallanera del règim”, va etzibar la política, i va matissar: “Exbacallanera”.

Un personatge de capa caiguda

La situació, lluny de calmar-se, va anar pujant de to. “La possibilitat de que el que digui em molesti el mínim es de 0,0. Pot cantar flamenc o el que vulguis. Bon vent i barca nova! Perquè les veus d'ase, t'asseguro que no arriben al cel”, va respondre Rahola.

El presentador, prenent clarament partit, va demanar a Grau que no faltés el respecte. Aquesta no es va quedar callada: “Aquesta senyora ha faltat el respecte al meu company quan estava aquí davant teu”, va respondre a Vicent Sanchís, i li va recordar a Rahola que “en Nacho té una educació que tu no et mereixes”,

Ve de lluny

No és la primera vegada que Rahola i Grau se les tenen. A continuació un vídeo de quan Pilar Rahola encara era una dels think tank de TV3:

L'espectacle i les sortides de to s'han convertit en l'últim recurs de la que va ser una de les tertulianes més influents del règim a Catalunya. Desterrada de TV3 i cada vegada amb menys veu, ha trobat un nou escenari a 8TV per seguir explotant el seu personatge. Fins i tot si és a costa del ridícul permanent.

Captura de pantalla d´un programa de 8TV amb Pilar Rahola i Eduard Pujol