Muntatge amb foto de personatge
POLÍTICA

El vídeo que molts comparteixen sobre la regularització de 500.000 immigrants

L'analista Rubén Pulido ha advertit de l'efecte crida i l'al·licient per a les màfies i els estats que coaccionen

Espanya va registrar l'any passat una xifra rècord d'immigració il·legal, amb gairebé 53.000 entrades irregulars i un augment del 82%. Aquesta setmana, tots els partits excepte Vox han aprovat la tramitació de la iniciativa legislativa popular per a la regularització de 500.000 immigrants il·legals a Espanya. Una mesura que ha causat preocupació entre molts espanyols, i que ha provocat tota mena de reaccions.

L'analista polític de La Gaceta ha advertit que "la regularització de més de mig milió d´immigrants il·legals és una autèntica temeritat". Especialment “ara, quan Espanya està sent devastada per la immigració il·legal i quan és una qüestió monetitzada per organitzacions criminals a tot el Magrib”. Pulido incideix en “l'efecte crida que pot suposar” i “l'al·licient per a aquells estats que han convertit la immigració il·legal en una arma de pressió diplomàtica contra Espanya”.

"Se'ls omple la boca de les morts al mar", diu en referència al Govern de Pedro Sánchez ia l'esquerra, "però continuaran alimentant la causa d'aquestes morts". El mateix amb el tràfic de persones, ja que “ara estan blanquejant l'activitat de totes les xarxes criminals que hi ha darrere dels trajectes il·legals cap a territori espanyol”. Finalment, ha criticat que parlin de protecció al ciutadà i seguretat mentre “elegeixen oxigenar el model utilitzat pel gihadisme per enviar els seus soldats a territori europeu”.

Rubén Pulido conclou que “no té sentit i ho pagarem molt car, temps al temps”. El vídeo ha estat compartit per centenars de persones a X (Twitter), amb desenes de comentaris donant la raó a l'analista i criticant la mesura del Govern. Entre ells hi ha moltes crítiques al PP per votar a tocar de l'esquerra, i diuen que “només ens queda Vox”.

L'esquerra celebra el pas fet

Ahir es va aprovar la tramitació d'aquesta proposta que ara iniciarà el propi periple al Congrés dels Diputats abans de tirar endavant. El moment va ser rebut per una explosió de joia entre els presents a l'hemicicle. Els seus impulsors defensen que s'acabarà amb la vulneració dels drets fonamentals dels immigrants que es veuen condemnats a l'explotació laboral ia viure en condicions infrahumanes.

L'esquerra defensa que aquesta mesura permetrà impulsar la feina i també aportarà més impostos que faran millorar la fiscalitat. A més, han recordat que mitjançant aquesta regularització milers de persones podran accedir a una feina digna, vivenda, salut i educació. A més, contribuirà segons han dit a millorar el benestar de tots, per exemple contribuint a les cotitzacions per pagar les pensions.

Vox, en canvi, parla d'efecte crida sense precedents i responsabilitza el PSOE i el PP. Rubén Pulido ha mostrat diverses imatges de digitals i xarxes socials, així com de grups controlats per les màfies, on la notícia corria com la pólvora.

➡️ Política

Més notícies: