Manifestant a Ferraz mostrant una pancarta amb el lema Espanya està farta d'agenollar-se
POLÍTICA

Les concentracions contra el PSOE i el PSC, en vídeos

E-Noticies assisteix a una de les manifestacions concentrades aquest dilluns 6 de novembre


Manifestación en Tarragona contra la amnistía

Les concentracions contra el PSOE arriben a Catalunya. Revuelta, el col·lectiu juvenil que ha liderat les manifestacions davant les seus socialistes aquests darrers dies, ha convocat més de deu concentracions per a aquest dilluns 6 de novembre. Des de les vuit del vespre s'estan succeint a ciutats de tot Espanya, entre les quals hi ha Tarragona i Barcelona.

Revuelta també ha cridat a manifestar-se a Madrid, Badajoz, Sevilla, València, el Port de Santa Maria, Oviedo, Salamanca, Saragossa, Valladolid i Múrcia. Totes les concentracions seran davant les seus del PSOE, el PSC a Catalunya.

Revuelta és una associació juvenil que s'ha format a partir d'estudiants amb l'objectiu de “renovar la Nació”. Alguns ho cataloguen com un 15-M de dretes. Revolta és obertament contrària a pactar amb independentistes i molt crítica amb la política migratòria de la Unió Europea. Asseguren que la UE "promou la immigració massiva i descontrolada" al continent.

A Catalunya, diversos regidors de Vox formen part de Revuelta, el partit que mira amb més simpatia aquest nou moviment juvenil. L'organització pretén catalitzar les noves generacions, que totes les enquestes marquen que se situen més a la dreta que els seus pares.

E-Notícies ha assistit a una d‟aquestes concentracions, concretament la de Tarragona. Des de les vuit del vespre, diversos manifestants es reuneixen al carrer Ramon i Cajal, davant de la seu dels socialistes tarragonins.

Aquests són algunes de les imatges i vídeos que s'han compartit a les xarxes de la concentració a la seu del PSC a Barcelona:

Per també a Madrid. Així lluïa el carrer Ferraz ja a la concentració:

Aqui Sevilla, que també sortia al carrer contra el pacte de Pedro Sánchez:

Saragossa també es Revolta:

Les imatges de Valladolid:

La manifestació a València, de les més importants:

[tweet]1721605176774078859[/tweet]
Lleó no ha volgut ser menys:

La manifestació a Badajoz:

Múrcia també ha sortit al carrer contra Pedro Sánchez i els seus socis:

➡️ Política

Més notícies: