Muntatge amb un pla mitjà curt de Daniel Esteve i una foto captura del vídeo d'un desallotjament
POLÍTICA

Desokupa fa fora un okupa i acaba detingut: bitllets de 500, drogues i una Play 5

L'empresa de Daniel Esteve desallotja un marroquí d'una casa ocupada a Mallorca

Desokupa continua desallotjant cases ocupades. Un dels últims casos s'ha fet viral a les xarxes socials. El líder de l'empresa de desocupacions, Daniel Esteve, va publicar dilluns passat un vídeo en què es podia veure en acció els seus treballadors. Els fets van succeir a Mallorca i van acabar amb tres persones detingudes, de nacionalitat “marroquina”, segons va informar el mateix Esteve a la seva publicació.

Al vídeo es pot apreciar com els treballadors de Desokupa es troben ja a la casa ocupada i parlen amb un dels okupes. Es tracta, segons el líder de l'empresa de desallotjaments, d'un "traficant" que es pensava que era "el més llest de la classe". "Amic, això és teu? Recull els diners i vés-te'n. Ve la policia ara mateix", avisen els membres de Desokupa.

Primer pla de Daniel Esteve, propietari de Desokupa, durant un directe

L'okupa, que en un primer moment es resisteix a cedir, acaba recollint les coses. Entre elles hi ha un feix de bitllets (on es poden apreciar bitllets de 500 euros), un paquet que sembla droga (haixix) i fins i tot una Play Station 5 (una consola valorada en uns 500 euros). Abans d'això, es veu l'okupa parlant en àrab per telèfon amb un company, que sembla dir-li que faci cas als empleats de Desokupa.

I és que, des de l'empresa de Daniel Esteve, li segueixen recordant que “està venint la policia i et detindran amb el que portes a sobre. Et posaràs en un problema”.

Apareix la policia

És en aquest moment quan, finalment, apareix la policia. Concretament, una agent de la Policia Nacional. "Tu queda't aquí i deixa això aquí", li diu l'agent en qüestió. Aquí es talla el vídeo, però en missatge publicat per Daniel Esteve explica com va acabar la història.

“Pis recuperat” i “3 marroquins detinguts pel Grup Z de la Policia Nacional de Mallorca. Felicitats”, comentava el líder de Desokupa. A més, afegia al final que “seguim netejant els carrers”.

I és que Daniel Esteve ja va publicar un vídeo fa unes setmanes en què deixava clar que, aquest estiu, havien augmentat dràsticament les trucades per sol·licitar els serveis de Desokupa.

➡️ Política

Més notícies: