Muntatge d'un vídeo de musulmans resant al mig d'un carrer a Tarrassa

POLÍTICA

Desenes d'homes musulmans tallen un carrer d'una ciutat catalana per resar

Vox denuncia 'la Terrassa feminista de Ballart i companyia, on no hi ha les dones'

Un vídeo penjat per Vox Terrassa a la xarxa social X està causant indignació entre els veïns d'aquesta localitat barcelonina. Es tracta de desenes d'homes musulmans que han tallat un carrer per resar en ple mes sagrat del Ramadà. “Aquesta és la Terrassa feminista de Ballart i companyia, on no hi ha les dones”, diu el text que acompanya el vídeo.

Vox assenyala directament l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, exsocialista i ara líder del partit municipalista Tot per Terrassa. Ballart governa amb ERC i Junts, mentre que PSC, Vox i PP són a l'oposició. Vox va aconseguir ser tercera força amb tres regidors, en un dels municipis on més va créixer a les últimes municipals.

A Terrassa, Vox va passar de 2.223 vots (2,3%) i zero regidors a 8.380 vots (10,4%), i 3 escons. En part, ha estat gràcies a la seva denúncia de la islamització d'aquesta ciutat, la tercera amb més densitat de població a Catalunya. El vídeo penjat a les xarxes aquestes últimes hores mostra el canvi radical de molts barris en aquest sentit.

Desenes de musulmans resant al mig del carrer

Els veïns de Terrassa han esclatat abans les imatges de desenes de musulmans resant al mig del carrer: “Estem al Marroc? No, és Terrassa, Espanya, ens estan envaint a poc a poc”. El que crida l'atenció en aquest vídeo és que només hi ha homes resant, ni una dona, en una mostra clara de misogínia que l'esquerra en aquest cas no s'atreveix a denunciar.

Per això Vox fa èmfasi en l'apel·latiu irònic de "feminista", que deixa en evidència l'esquerra feminista i el seu doble raser. Aquests dies hem pogut veure també un exregidor de la CUP en un acte del Ramadà on se separa els homes de les dones. Per descomptat, gens edificant per a qui diu aixecar la bandera del feminisme.

Immigració massiva i inseguretat als barris

Vox està centrant la seva campanya electoral del 12-M en la denúncia de la immigració massiva i la inseguretat als barris. Sobretot a Catalunya, on hi ha un factor molt clar d'islamització. És la comunitat espanyola amb més immigració d'aquest origen, que és, a més, la que presenta més resistència a la integració.

El partit d'Ignacio Garriga vol repetir el model d'èxit aconseguit a Terrassa a les darreres municipals. La pujada de Vox va espantar el mateix Jordi Ballart, que va demanar la il·legalització del partit. El cordó sanitari imposat a Vox no impedeix que el partit segueixi denunciant escenes com aquesta i reflectint la indignació dels veïns.

➡️ Política

Més notícies: