Fotografia de Gabriel Rufián seriós i mirant a la càmera

POLÍTICA

El demolidor zasca que s'ha endut Gabriel Rufián després de criticar Israel

Aprofita per llançar un dard a Sánchez i al final el dard se l'emporta ell: li recorden la seva contradicció

El portaveu d'ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, n'ha parlat, però no per referir-se al futur d'ERC. Sobre això, el seu suggeridor silenci sembla apuntar el tripartit.

Si s'ha pronunciat, ha estat per parlar d'un dels efectes derivats de la visita de Milei a Espanya: la retirada permanent de l'ambaixadora espanyola a l'Argentina. Com sempre, el viral està assegurat i també algun zasca inesperat.

Les contradiccions d'ERC

Diumenge, l'huracà Milei va passar per Espanya i des de llavors no es parla de res més. Amb la seva contundència habitual, el president argentí es va referir a la “dona corrupta” de Sánchez i això ha provocat un conflicte diplomàtic.

El ministre Albares va informar poc després en compareixença pública que retirava de manera permanent l'ambaixadora espanyola a Argentina. La incògnita ara és saber com es desenvoluparà aquesta situació. Els interessos econòmics i humans són múltiples.

I Gabriel Rufián no ha perdut l'oportunitat per comentar la situació i intentar portar-la una mica a favor seu. Amb una intenció sarcàstica, el portaveu d'ERC publicava ahir aquest missatge a les xarxes socials:

Doble dard llavors de Gabriel Rufián: a Israel i a Pedro Sánchez. Però el cas és que l'hemeroteca ha volgut que el zasca al final se l'emportés Gabriel Rufián. Els usuaris han afegit el que es coneix com a “notes de la comunitat”, és a dir, alguna dada rellevant que permet contextualitzar qualsevol tuit.

I quina ha estat aquesta nota de la comunitat? Doncs que el febrer passat ERC va votar en contra de trencar relacions amb Israel i de suspendre l'Acord d'Associació estratègica entre Israel i la UE.

I els usuaris no han perdut l'oportunitat de recordar-ho. “Sánchez és un hipòcrita, però és que tu aquí també”, “la nota de la comunitat t'ha fulminat” o “I mira que Rufián em cau bé...”.

➡️ Política

Més notícies: