Captura de pantalla de Twitter
POLÍTICA

Defensa la immigració il·legal, i el que passa després porta ja milers de visites

Un conegut youtuber llança el segon lliurament d'un curiós experiment social

¿Metiries aquest immigrant il·legal a casa teva? És la pregunta que es fa el youtuber RescueYou, en un experiment social que va arrasar en el primer lliurament i que ara torna a la càrrega amb un vídeo viral. L'experiment consisteix a preguntar a gent random què opinen de la immigració il·legal, i després portar-los a un estranger figurant per preguntar-los si se'l emportarien a casa.

Un jubilat que caminava pel carrer amb la seva dona assegura que sí que seria capaç d'acollir un immigrant il·legal a casa seva. Quan apareix el figurant, un noi de quinze anys procedent d'Àfrica, el senyor llença pilotes fora i acaba dient que no. Al vídeo de Youtube apareixen altres exemples que demostren que una cosa és expressar una opinió i altres actuar en conseqüència.

Una de les entrevistades assegura que "una vegada que han arribat s'han de quedar", i advoca per "ajudar" els immigrants il·legals i "per descomptat expulsar-los no". A l'hora d'acollir l'immigrant a casa seva, aquesta dona que assegura que és votant del PSOE es nega a fer-ho posant excuses. "Ara mateix no me'l portaria perquè primer vull saber a qui fico a casa meva", justifica la dona.

'Progres hipòcrites'

Els internautes han comentat molt aquest vídeo, i la majoria assenyalen la hipocresia dels progres que diuen una cosa i en fan una altra. “Els progres són progres fins que els toca gaudir del progressisme”, diu un, i n'hi ha que afirmen que “amb els diners dels altres tot”. També opinen que és la “típica retòrica de l'esquerra”, que defensa la immigració il·legal “però lluny de casa seva”.

L'any passat Espanya va patir l'entrada d'il·legals més gran els últims anys, amb 52.000 immigrants irregulars i un repunt del 82% respecte l'any anterior. Això ha obert un debat entre l'esquerra, partidària de l'acolliment i la regularització massiva d'immigrants, i la dreta, que demana més controls i la deportació dels estrangers delinqüents. Com mostra aquest vídeo, al debat una cosa són les opinions i una altra els fets.

 

➡️ Política

Més notícies: