Muntatge amb foto de personatge
POLÍTICA

Defensa les bondats de la Barcelona d'Ada Colau i li plouen les 'zascas'

Li recorden a aquest veí que el Raval és al costat de Sant Antoni i és un pou de delinqüència i incivisme

Després de governar vuit anys a Barcelona, els Comuns van perdre a les últimes municipals 25.000 vots i van passar de segona a tercera força. És clar que cada cop més veïns donen l'esquena al colauisme. Però encara que l'exalcaldessa Ada Colau té molts detractors (cada vegada més), també compta amb els seus incondicionals.

José, un barceloní de Sant Antoni que es presenta a Twitter com a professor jubilat, ha volgut defensar els Comuns ara que ja no estan de moda. Ho ha fet amb imatges de l'urbanisme tàctic, les superilles, que són una de les grans herències del colauisme. "Un dels barris que ha destrossat Ada Colau", ha dit aquest veí de forma irònica, "llàstima que no hagi sortit escollida per continuar destruint Barcelona".

Aquest home deixa clar que per a ell Ada Colau és “la millor alcaldessa de Barcelona juntament amb Maragall”. La publicació no ha trigat a córrer com la pólvora per la xarxa social, amb més d'un bàsquet per a aquest admirador del colauisme. Molts li recorden el que han fet Ada Colau i els Comuns a barris més humils com el Raval, avui convertit en un pou sense fons de delinqüència i incivisme.

Zasques per la publicació sobre Colau

“El Raval és al costat i el va deixar ben abandonat i ple de drogoaddictes, els que vivim a barris humils li estarem sempre agraïts”, respon un usuari. Fins i tot José reconeix que “és possible” i que en tot cas “només comentava el meu barri”. Un altre veí opina que “l'únic llegat positiu són les superilles, però insuficient”, fent referència al fiasco en temes com la neteja i la seguretat.

Un comentari assenyala que el barri de Sant Antoni “està destrossat per molts bancs i pintades a terra que facin”, i fa referència a “la droga, la delinqüència, els borratxos, la brutícia i l'abandonament dels parcs”. Un altre afirma que “el Raval s'ha deixat degradar” amb “grups dormint en bancs, excrements humans al carrer, delinqüència i okupacions”. També n'hi ha que defensen les superilles, però altres critiquen que el trànsit s'ha traslladat a altres zones adjacents.

➡️ Política

Més notícies: