Muntatge d'un pla mitjà de Pedro Sánchez de perfil amb cara de tristesa i una foto petita del pare Mundina a Espejo Público
POLÍTICA

Un capellà esclata en directe a la televisió contra Pedro Sánchez: 'És un psicòpata'

‘Ha dividit Espanya en dues parts’

L´església catòlica també s´ha pronunciat amb l´amnistia. Alguns bisbes la veien com un element positiu i d'altres no. Però el pare Mundina ha estat força més contundent: ha qualificat a Sánchez de 'psicòpata'.

Les diferents veus a l'Església

L'Església, com tots, segueix l'actualitat i s'hi pronuncia. L'amnistia, que acapara el debat públic, ha trobat defensors i crítics entre els bisbes. Sense anar més lluny, els arquebisbes d'Oviedo i Valladolid la van criticar amb molta vehemència.

Monsenyor Argüello, arquebisbe de Valladolid, va obrir el meló per dir que 'L'amnistia seria valuosa si fos recíproca'.

Per la seva banda, monsenyor Sanz Montes, arquebisbe d'Oviedo, va ser fins i tot més dur. No va dubtar a anar al nucli de l'assumpte. Es va referir als polítics involucrats com a 'Còmplices que venen l'aliè per un plat de llenties per seguir al poder'.

Un altre crític més: el pare Mundina

'És un psicòpata', aquestes han estat les paraules del sacerdot en una entrevista a Espejo Público. El més simpàtic del cas és que ell anava al programa per motius que no tenien res a veure amb la política. Però no s'ha pogut resistir a la indignació que li provoca l'amnistia.

'Els set per poder governar amb majoria són comprats', explicava en referència als set vots de Junts. Com tants altres, el sacerdot no comprèn que pugui governar el qui no ha guanyat les eleccions. Per això, el pare Mundina veu amb total claredat que aquesta situació respon al desig de poder i no a una cerca de la convivència.

Així mateix, no dubtava a denunciar que el que han costat aquests set diputats 'ho pagarem tots'. Tot i que el que li fa més mal és que, segons ell, Sánchez 'ha dividit Espanya en dues parts'.

➡️ Política

Més notícies: