Muntatge de Xavier Pellicer de la CUP i els alcaldes del Maresme
POLÍTICA

La CUP diu que expulsar delinqüents reincidents és 'assenyalar el més vulnerable'

El cupaire Xavi Pellicer s'ha posat les xarxes en contra després d'anomenar “vulnerables” un grup de delinqüents estrangers multireincidents


La inseguretat a Catalunya és un tema a l'ordre del dia. Fa uns dies, després dels actes delictius d'un grup multireincident a Calella, molts alcaldes de Junts van demanar l'expulsió d'aquests delinqüents estrangers.

Després d'aquestes declaracions, el diputat de la CUP, Xavi Pellicer, ha definit Junts com a “ultradretans”. El diputat ha assegurat que l'estratègia de Junts “no aporta cap solució”.

“Assenyalar el més vulnerable com a culpable és la sortida fàcil. Desplegar polítiques que de veritat combatin la inseguretat és una tasca difícil que en cap cas s'està fent”, assegurava Pellicer al compte de X, abans Twitter.

Davant d'aquestes declaracions del diputat de la CUP, molts han estat els que li han volgut respondre a través de la mateixa xarxa social.

La gran majoria dels comentaris han volgut recordar a Xavi Pellicer que els delinqüents “no són les víctimes, són els culpables”. Altres, han optat per assegurar que la mesura que demanen des de Junts ajudaria a pal·liar la inseguretat de la zona.

Pel que sembla, que Xavier Pellicer utilitzés la paraula “vulnerable” per definir un grup de delinqüents que acumula més de 260 denúncies, no ha estat del gust dels usuaris de X que han acusat el cupaire de “burgès pijo progre”.

Missatges contra el diputat de la CUP Xavier Pellicer

La situació d'inseguretat a Catalunya continua

Després del que va passar a Calella fa unes setmanes, els alcaldes dels municipis del Maresme (Barcelona) han demanat ajuda al conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, que prengui mesures davant l'augment de la violència a la zona.

Després de negar que a Catalunya existís un problema amb la delinqüència, fa tot just una setmana, Joan Ignasi Elena anunciava mesures per frenar la violència reincident a Calella. Tot això, a conseqüència d'unes declaracions que l'alcalde de la localitat, Marc Buch, en què va exposar la situació violenta que pateix la seva ciutat.

A més, el conseller de l'Interior es reunirà amb els alcaldes del Maresme per posar sobre la taula les mesures per controlar la delinqüència reincident que hi viuen alguns dels seus municipis.

➡️ Política

Més notícies: