Muntatge de Mossos i un vídeo de la desokupació d´un pis a Barcelona
POLÍTICA

VÍDEO | Crits homòfobs contra els Mossos en un acte del Sindicat d'Habitatge a BCN

Es viuen moments de tensió en un desnonament al Raval amb insults homòfobs contra els agents de policia

El desnonament d'avui mateix d'uns habitatges al Raval es prometia difícil. La plataforma “Sindicat Habitatge Raval” va avisar en xarxes que defensarien els habitatges amb una concentració al barri. S'han viscut escenes de tensió amb els antiavalots i alguns insults que no reflecteixen precisament el discurs del qual es prea el progressisme.

“Ofensiva capitalista” i insults homòfobs

Es tracta de la plataforma “Sindicat Habitatge Raval”, que com resa el seu perfil de X treballa per “la defensa de les cases i contra el capitalisme”. És, en resum, un grup antidesnonaments que o bé aconsegueixen postergar-los o obstaculitzar-los.

I això ha estat el que han fet avui amb un desnonament al Raval. Es tractava del que ells anomenen un “macrodesnonament” que ha afectat una desena de persones. Segons denuncien, s'ha fet en contra d'alguns membres del mateix sindicat.

D'altra banda, les proclames a les xarxes han estat les habituals d'aquests casos. Han parlat "d'ofensiva capitalista”, que “som molts i ho tenim molt clar”, s'han burlat dels agents i declaracions similars.

El que ningú no s'esperava era aquest altre vídeo que s'ha compartit per xarxes socials. El que sembla una veïna crida des d'un balcó insults homòfobs contra els Mossos. Mentrestant, el vídeo mostra dos agents parlant amb un tercer:

Algunes de les respostes han assenyalat que això és el que passa “quan els wokes xoquen amb la realitat que ells mateixos defensen”. Altres no se sorprenien i deien amb sorna que “què s'esperava d'aquesta gent...”. Finalment, la situació ha acabat amb dos habitatges desnonats dels quatre que estaven previstos, algun ferit i insults de mal gust.

➡️ Política

Més notícies: