Primer pla de l'humorista mort Paco Arévalo, molt somrient, amb unes ulleres blanques
POLÍTICA

Crítiques a un dirigent de la UGT pel seu missatge polèmic sobre la mort d'Arévalo

Gent d'esquerres celebra a les xarxes socials la mort de l'humorista espanyol, que va ser trobat mort aquest dimecres al seu domicili de València


En algunes ocasions, les xarxes socials es converteixen en un abocador on alguns aprofiten per treure la seva part més desagradable. Ho vam veure recentment amb la mort d'Itziar Castro i, ara, ha passat una altra vegada, però amb la mort d'Arévalo als 76 anys. El cos de l'humorista nascut a Madrid va ser trobat sense vida a casa seva a València aquest dimecres. La mort de Paco Arévalo ha generat una onada de missatges de dol, però també hi ha qui ha decidit buscar el minut de glòria a causa del traspàs de l'humorista espanyol.

Missatges a xarxes de gent d'esquerres celebrant la mort d'Arévalo

En els darrers anys, Arévalo no va dubtar a expressar algunes de les seves opinions respecte a la política. Va donar suport a Vox l'any 2019 i posteriorment va defensar l'Exèrcit, el Rei o Amancio Ortega, mostrant-se molt crític amb el govern de Pedro Sánchez. Alguns no li han perdonat això ni el dia de la seva mort i diversos usuaris han volgut recollir alguns dels desagradables i inoportuns comentaris que s'han pogut veure a les xarxes les últimes hores. Uns comentaris, bàsicament de gent d'esquerres, on directament se celebrava la mort d'Arévalo.

"Un pepero menos" o "una facha menos", són algunes d'aquestes polèmiques publicacions. "Doncs comença bé el 2024", deia un amb la bandera republicana a la seva imatge de perfil. "Doncs Vox perd un dels 3 votants que li quedaven. DEP i tanta pau portis com deixes", escrivia un altre que tenia d'imatge de perfil una caricatura de Yolanda Díaz. "Hi ha qui no desaprofita l'ocasió per demostrar com és de miserable", denunciava l'usuari Pablo Haro, recollint alguns d'aquests missatges.

Un dirigent de la UGT, a l'ull de l'huracà

Un dels que va ser més criticat per les seves paraules sobre la mort d'Arévalo va ser Toño Abad, un habitual a les polèmiques a les xarxes socials. El coordinador d'Acció LGTBI de la UGT, col·laborador de Público i director de l'Observatori valencià contra la LGTBIfòbia va escriure el següent al seu compte de X. “Ha mort Arévalo, descansi en pau. Ningú trobarà a faltar els seus acudits de mariques, de gangosos, de persones amb discapacitat i altres bufonades diverses".

Molts usuaris li van retreure les seves paraules i alguns li van assenyalar que, precisament, Arévalo era una persona sensible amb les persones amb discapacitat. I és que la seva filla té síndrome de down i l'humorista va col·laborar amb diverses causes benèfiques relacionades amb aquesta afectació.

➡️ Política

Més notícies: