Muntatge de Carles Riera (CUP) i un tuit

POLÍTICA

Conya a les xarxes per l'últim vídeo que ha publicat la CUP

Tal és el nivell del vídeo, que la CUP ha decidit que només puguin respondre a la publicació els comptes que la formació segueix. Així evita més mofes públiques

Les eleccions catalanes ja són a tocar i l'esquerra processista comença a regalar-nos moments únics. Un d'ells va ser obra de la CUP el cap de setmana passat, quan va intentar explicar de la mà de Gemma Codina com estava el seu procés intern. Si recorden -si no, tampoc no passa res- la CUP estava en un procés de refundació que hauria de durar uns mesos més. Tot i això, sembla que s'han adaptat de pressa al cicle polític.

És una percepció que extraiem del discurs, perquè d'entendre, l'hem entès ben poc. Transcrivim una part del que Gemma Codina, persona a sou de la CUP, va explicar en nom de la formació dissabte:

"La voluntat de la CUP d'iniciar un nou cicle polític de lluita va donar lloc al procés Garbí. Aquest procés, un exercici immens de debat i reflexió col·lectiva, ha suposat la participació de més de 1.500 persones. En un moment de reflux, hem fet un pas endavant i amb un exercici de generositat i capacitat d'autocrítica insòlits que no es fa a qualsevol dels altres espais polítics, és en aquest exercici de repensar-nos on s'emmarquen les eleccions del 12 de maig, però el procés Garbí continuarà.

Continuarà amb el calendari i els espais de debat. L'únic que implicaran aquestes eleccions és una adaptació del calendari que ens havíem marcat al començament. I és amb aquesta inèrcia, amb la inèrcia d'aquesta força col·lectiva demostrada en el procés Garbí, amb què assumim els esdeveniments que ha d'afrontar la CUP els mesos vinents. Una CUP forta i preparada, amb una brúixola molt clara que hem construït i que continuarem construint al procés Garbí”.

La conya a les xarxes no es va fer esperar. Molts usuaris destaquen que el discurs de la representant de la CUP no vol dir res, que són paraules buides més enllà d'un procés del qual no se sap res. De fet, la formació mateixa va haver de capar els comentaris perquè gairebé tots eren crítics amb ells. Les seves perspectives electorals no són gens bones i, veient els comentaris, sembla que s'ho passaran malament fins al 12 de maig.

➡️ Política

Més notícies: