Fotomuntatge de Pablo Iglesias amb una imatge netejant al bar

POLÍTICA

Conya a les xarxes després de les primeres imatges de Pablo Iglesias al seu nou bar

Pablo Iglesias ha encès les xarxes socials després de publicar un vídeo al seu nou bar, la Taverna Garibaldi

Les primeres imatges de Pablo Iglesias al seu bar han desfermat la bogeria a través de les xarxes socials. El nou negoci del madrileny ja té data d'obertura. La Taverna Garibaldi, situada al número 8 del carrer Ave María de la capital espanyola, obrirà les portes aquest dimarts 19 de març.

No hi ha dubte que la faceta hostalera de Pablo Iglesias en va agafar més d'un per sorpresa. Ara, hem pogut veure les primeres imatges de Pablo Iglesias al seu nou local. Un vídeo que està corrent com la pólvora a X, abans Twitter.

Les primeres imatges del bar de Pablo Iglesias

Al compte de X, abans Twitter de la Taverna Garibaldi, han compartit un vídeo de Pablo Iglesias. "Més a prop...", han publicat. A les imatges s'observa l'exlíder de la formació lila ultimant els preparatius per a l'obertura d'aquest dimarts vinent.

"Aquí estem, ajudant i assecant uns coberts. Estic una mica nerviós perquè les estrenes sempre són difícils, però bé és un dia bonic. El gruix de la feina el porten altres companys, però avui calia donar un cop de mà perquè és la inauguració", ha confessat.

"Ja demà obrim al públic i, en fi, molta il·lusió. I han trucat unes senyores per reservar i he agafat jo el telèfon. Els he pres nota i m'han reconegut", ha afegit Pablo Iglesias.

Pablo Iglesias encén les xarxes

Al cap de pocs minuts de compartir-se el vídeo de Pablo Iglesias a la Taverna Garibaldi, la publicació s'ha inundat de comentaris. Una allau d'opinions plenes de conya, humor, algunes crítiques i també missatges d'ànim. Aquests són alguns dels comentaris dels usuaris:

"Truco jo a la taverna per reservar taula i em contesta Pablo Iglesias i crec que em dona un infart al moment. Que visqui el Garibaldisme il·lustrat!", comparteix una seguidora.

Imatge de Pablo Iglesias al seu nou bar

"Cuida molt la seguretat de la taverna, serà el blanc de tots els de Vox. Això em preocupa molt, des de la distància poc podré fer", assegura un altre usuari de X, abans Twitter.

"Crec que és l'únic local de Madrid que li permeten obrir amb barreres arquitectòniques limitant l'accessibilitat. No sé si serà un missatge a Echenique perquè s'abstingui i no faci patir el personal després de tres vins", diu un altre. La publicació ha rebut moltíssims comentaris més.

➡️ Política

Més notícies: