Primer pla de Pedro Sánchez en un muntatge amb una foto seva en un viatge a Israel
POLÍTICA

Les xarxes fan conya de la foto de Pedro Sánchez a Israel: mireu a sota

Les dimensions de l'armilla que va portar Pedro Sánchez en el seu viatge a Israel van provocar tota mena de comentaris a les xarxes


Del Congrés a Israel. En el primer viatge després de ser investit president del Govern, Pedro Sánchez va visitar dijous passat, 23 de novembre, Israel per mantenir a Jerusalem una reunió amb el president israelià, Isaac Herzog, i amb el primer ministre, Benjamí Netanyahu.

Reunió en què Pedro Sánchez va traslladar a Netanyahu que "les armes no són l'única resposta" al conflicte amb Palestina, però va voler recordar que "Espanya comparteix el dolor d'Israel" a causa del terrorisme protagonitzat durant dècades per ETA.

Després de la reunió —que s'emmarca en l'actual presidència que té Espanya al Consell de la UE—, Sánchez va sortir amb Alexander de Croo, primer ministre de Bèlgica, a fer una volta de reconeixement per Jerusalem. Fins aquí tot normal. El que va cridar l'atenció, però, va ser la mena d'armilla que va portar.

Una armilla aparentment petita

Doncs, a primera vista, es pot observar com aquest no li va cobrir el tors sencer. L'armilla, petita aparentment, deixava Sánchez sense l'abdomen ben cobert. Els usuaris de les xarxes no van trigar a adonar-se'n.

"A Pedro Sánchez li han posat l'armilla antibales de Jimenez Losantos", assenyala a manera de burla un dels comentaris a la xarxa social X, abans coneguda com a Twitter. No va ser l'únic, ja que molts altres van afegir que més que una armilla antibales, la protecció de Pedro Sánchez semblava un "portabebès".

"És una motxilla de col·legi, també duu dibuixets de Dora l'Exploradora", deien alguns, mentre que altres directament explicaven que semblava una "armilla antibalins de fira".

Imatge de diversos tweets fent referència a l'armilla antibales de Pedro Sánchez en un viatge a Israel el 24 de novembre de 2023

Una de les teories: no portava bé l'armilla

Finalment, cal afegir que segons el portal especialitzat Defensayaccion.info  a Sánchez se li va proporcionar un tipus d'armilla normalment petita, un "model en color negre equipat amb tires del sistema MOLLE per acoblar accessoris".

El mateix portal especula amb què Sánchez no portava ben ajustada l'armilla. "A més de portar una armilla molt petita, Sánchez no semblava portar-la ben ajustada, exposant òrgans vitals", insisteixen.

Imatge de Pedro Sánchez fent un reconeixement a Israel amb Alexander de Croo, primer ministre de Bèlgica

L'armilla que portava Sánchez —en aparença, segons el web especialitzat, un 5.11 Tactec, fet de niló 500D i amb un pes d'un quilogram— no semblava ben ajustada. "La portava massa alta, tot i que amb una armilla tan petita, en cas de patir un tret o una explosió, la diferència no seria considerable", afegeixen.

Fos petit o no, l'armilla de Sánchez a Israel es va convertir en el tema de molts a les xarxes socials.

➡️ Política

Més notícies: