Fotomuntatge d'un mosso d'Esquadra amb una imatge de Lorena Domínguez, consellera de Barcelona a Comú
POLÍTICA

Una consellera de Barcelona en Comú denuncia una agressió sexual en ple carrer

La consellera de Barcelona a Comú, Lorena Domínguez, ha denunciat que va patir una agressió sexual durant la nit de Cap d'Any


La consellera de Barcelona a Comú, Lorena Domínguez, ha denunciat que ha patit una agressió sexual. Segons ha compartit, els fets es van produir la matinada de l'1 de gener, quan es dirigia a casa seva després de passar la nit de Cap d'Any.

Ha estat la mateixa protagonista qui ha decidit compartir-ho a través de X, abans Twitter. Segons explica, l'intent d'agressió sexual que va patir ja està en mans dels Mossos d'Esquadra. És per aquest motiu que, posada la denúncia, ha decidit fer-ho públic.

Un home es va abalançar sobre ella

Els fets es van produir cap a tres quarts de set del matí. Va ser en aquell moment quan un home se li va abalançar. A més, va intentar fer-li un petó i li va aixecar la faldilla. Tot seguit, Lorena Domínguez el va empènyer i va aconseguir escapar del lloc.

Davant del que va passar, l'home no la va seguir. D'aquesta manera, la consellera de Barcelona en Comú va poder arribar a casa seva. "Li vaig dir que parés, no va parar, li vaig pegar una empenta, li vaig dir de tot i vaig sortir corrent. No em va seguir", ha afegit en un fil a X.

Tal com manifesta, en un inici va pensar a no denunciar, ja que no va veure bé la cara a l'agressor. "La veritat que no ho havia pensat, no podria reconèixer la persona, tot va ser ràpid, de nit, l'home portava caputxa, jo tornava de festa". Però finalment sí que ho va fer.

"Però sí, vaig anar a denunciar. No per mi. No per aquest fet. Si no per si una altra noia havia passat per alguna cosa similar aquell dia o un altre en aquella zona. No estarà sola, vaig pensar", ha afegit.

"Fins als ovaris estic d'homes que es creuen capaços de fer una cosa així i quedar-me callada", ha denunciat Lorena Domínguez públicament.

D'aquesta manera, la consellera de Barcelona en Comú ha volgut fer pública l'agressió. Aquí teniu el fil de Twitter:

Una nit de Cap d'Any complicada

Els Mossos d'Esquadra van detenir 35 persones durant la nit de Cap d'Any. De les quals 12 per delictes de violència de gènere o violència a l'àmbit de la llar. El telèfon d'emergències 112 va rebre 5.943 trucades, cosa que representa 1.060 més en comparació a l'any passat.

➡️ Política

Més notícies: