Muntatge d'Alejandro Fernández amb Xavier Garcia i Albiol, Daniel Sirera i Dolors Montserrat

POLÍTICA

Conjura al PP català: pinya al voltant d'Alejandro Fernández de cara al 12-M

Els dos sectors enfrontats firmen la pau per l'objectiu comú de batre el rècord del PP a unes eleccions catalanes

Alejandro Fernández ha estat finalment designat com a candidat del PP a les eleccions catalanes del 12 de maig. Amb el nomenament es tanca la guerra oberta entre el president del PP català i la direcció nacional. De fet, els populars catalans afins a Feijóo han fet pinya al voltant del candidat Alejandro Fernández.

Amb la candidatura, el PP encara el desafiament d'augmentar la seva representació al Parlament per fer front a l'esquerra i el separatisme. Les enquestes són esperançadores, ja que assenyalen un creixement de tres a quinze diputats. Fernández es proposa fins i tot trencar el rècord del PP a Catalunya, quan Alicia Sánchez-Camacho va aconseguir 18 escons el 2010.

Dolors Montserrat, que era a les travesses de Gènova per substituir Fernández, ha estat de les primeres a mostrar-li el seu suport. També ho han fet Manu Reyes, Xavier García Albiol i Daniel Sirera, tots ells del sector oposat a Alejandro Fernández. Amb això mostren una unitat que Feijóo i el candidat segellaran avui a la directiva autonòmica del PP a Catalunya.

El PP fa pinya al voltant d'Alejandro Fernández

El president del PP, Alberto Núñez Feijóo, intervindrà aquest dimecres a la Junta Directiva Autonòmica amb el líder del partit a Catalunya. Serà el moment d'escenificar el suport sense fissures al flamant candidat popular a les eleccions del 12-M. Tots els afins a Feijóo estan mostrant públicament el seu suport en un moment clau per a les aspiracions del PP a Catalunya ia Espanya.

Muntatge d'Alejandro Fernández i Alberto Núñez Feijóo amb unes flames blaves de fons

Dolors Montserrat ha dit que "el PP de Catalunya surt fort a guanyar les eleccions", i ha donat l´enhorabona al candidat. "Som l´única alternativa al PSC ia l´independentisme, des del PPC treballarem perquè Feijóo arribi a la Moncloa". Alejandro Fernández els ho ha agraït amb un afectuós missatge, en què assegura que “farem una gran feina junts”.

Xavier García Albiol també l'ha felicitat, posant-se a la vostra disposició “per obtenir uns resultats espectaculars”. “Males notícies per als separatistes i el sanxisme”, ha dit Daniel Sirera, número 1 del PP a Barcelona, “Alejandro Fernández serà el candidat del canvi que Catalunya i Espanya necessiten”. Manu Reyes, també del sector Feijóo, s'ha sumat a les felicitacions i ha promès “treballar pel canvi a casa nostra”.

Fi a la divisió al PP català

Primeres espases del partit com Cayetana Álvarez de Toledo i Daniel Serrano han celebrat la candidatura d'Alejandro Fernández a Catalunya. També la seva companya al Parlament, Lorena Roldán, que ha dit que “el canvi és cada dia més a prop”. A les mostres de suport s'hi han sumat els exdirigents del PP català Alicia Sánchez-Camacho i Alejo Vidal-Quadras.

"Avui és un dia per donar les gràcies de tot cor", ha expressat el candidat, "al meu partit, al meu president, ia totes les persones que m'heu donat suport amb tant d'afecte". Més enllà de l'afecte, la mostra d'unitat a Catalunya significa molt per al PP. Obre una nova etapa en què tots els esforços se centren a superar Vox i convertir-se en líder del front constitucionalista a Catalunya.

Gènova ha optat finalment pel candidat de moda en aquests moments a Catalunya. Així ho assenyalen les enquestes, que donen al PP d'Alejandro Fernández com el partit que més creix a les properes eleccions. Fernández s'ha guanyat el respecte i l'admiració de molts catalans pel seu enfrontament al processisme i les seves brillants intervencions al Parlament.

➡️ Política

Més notícies: