Primer pla de Nacho Martín Blanco parlant al Parlament de Catalunya
POLÍTICA

'Ciutadans té una viabilitat complicada'

Nacho Martín Blanco, cap de llista del PP per Barcelona: 'Espero equivocar-me'

L'exdiputat de Ciutadans al Parlament Nacho Martín Blanco, justifica en aquesta entrevista perquè encapçala la llista del PP per Barcelona. “No m'he ofert en cap moment”, deixa clar encara que reconeix que “tinc amics al Partit Popular”.

Després de les municipals del 28 de maig ja va veure que “la caiguda de Ciutadans era difícilment reversible” i reconeix que se'l va contactar “des del PP”.

“He tingut l'esperança que Ciutadans tingués un futur esplendorós”, afegeix. Però, segons la seva opinió, “té una viabilitat complicada” encara que “espero equivocar-me”.

"Tenint en compte la meva trajectòria i la meva manera d'entendre Catalunya el més coherent ha estat passar el Partit Popular". "Els partits no són compartiments estancs" perquè "el compromís polític no és un amb partit, és amb la ciutadania". Hauria estat estrany anar-me'n al PSC”, afegeix.

Martín Blanco es mostra confiat que el PP aconsegueixi un “petardàs” a les properes eleccions generals i Alberto Nuñez Feijóo arribi “al govern d'aquest país”.

El cap de llista també exposa que “hi ha una part de la ciutadania de Catalunya que admet que el procés va ser profundament perjudicial” i que “no tinc cap dubte que el Partit Popular torna a tenir possibilitats de ser un partit determinant a Catalunya”. “Quan ha estat així, a Catalunya li ha anat bé”, destaca.

L'exdiputat al Parlament havia d'anar, en principi de segon o tercer, però la decisió d'Alejandro Fernández de no encapçalar la candidatura i continuar a la cambra catalana ho ha catapultat a la primera posició.

“Ciudadanos tiene una viabilidad complicada”

➡️ Política

Més notícies: