Muntatge de Sílvia Orriols i un tuit contra el Casal La Metxa de RIpoll
POLÍTICA

El 'casal popular' de Ripoll carrega contra Orriols i s'acaba emportant un zasca

Parlen que l'ajuntament vol 'eliminar la dissidència política a Ripoll' i l'alcaldessa respon

El casal popular 'La Metxa' ha fet un comunicat sobre la notificació que han rebut de l'Ajuntament de Ripoll que els informa del tancament del local. Segons han explicat, el consistori justifica la seva decisió dient que no han “solucionat un requeriment administratiu del 2023”.

Davant d'això, responen que sí que han solucionat el requeriment i que “en qualsevol cas, és un tema que estem mirant perquè com a associació amb persones que la conformem des de la militància i sense coneixements concrets sobre burocràcia i tràmits administratius, desconeixem si hem fet cap mal dels tràmits”.

La resposta d'Orriols

Tot i que el que és rellevant del cas és que, segons el parer de la Metxa, hi ha interessos polítics i ideològics al darrere. "Nosaltres no creiem en les casualitats", diuen.

"És evident que mitjançant una comunicació aparentment neutral com no poder complir un requeriment per part de l´ajuntament s´amaga un objectiu concret: eliminar la dissidència política a Ripoll".

Per part seva, la protagonista de l'assumpte, Sílvia Orriols, ha volgut rebaixar una mica la sofisticació d'aquesta teoria. Segons l'alcaldessa, La Metxa simplement no té autorització municipal i no ha pagat la llicència per exercir com un bar. “No es diu feixisme, es diu seny i ordre”, respon Orriols:

Cal esperar que aquesta situació continuï perquè des del casal La Metxa avisen que l'ajuntament “rebrà notícies nostres, estigueu atents”. Així mateix, insisteixen que “nosaltres continuarem creant alternatives perquè, encara que soni utòpic, creiem en un món millor”.

➡️ Política

Més notícies: