Muntatge amb un pla curt de Valtònyc i un pla mitjà curt de Gabriel Rufián
POLÍTICA

Gabriel Rufián i el seu entorn carreguen contra Valtònyc

Seguidors del portaveu parlamentari d'ERC responen a l'àcida cançó que Valtònyc va dedicar a Gabriel Rufián


Continua la polèmica de Valtònyc. Poc després de conèixer-se que quedava en llibertat, el raper va publicar un àlbum amb una cançó dedicada a Gabriel Rufián. Com és natural, la cançó és a la línia del raper: 'Polític ansiolític, de sou pagat per l'estat', li deia.

Ara, l'entorn del diputat d'ERC ha respost Valtònyc i no precisament per calmar les aigües. 'Frena una mica, nen, que al final li acabaràs demanant perdó com a la Guàrdia Civil', li deien al missatge. Missatge que, per la seva banda, Gabriel Rufián ha retuitejat.

Valtònyc va demanar perdó per evitar la presó

El raper ja ha tornat a Espanya després de cinc anys a Brussel·les. Va ser condemnat a quatre anys i mig de presó per delicte d'amenaces. En un concert a Marinaleda va instar el públic dient-li 'mateu a un puto guàrdia civil aquesta nit'.

Per evitar la condemna se'n va anar a Bèlgica i s'hi va quedar. Però es coneix que va tenir l'oportunitat d'arribar a un pacte amb la justícia per evitar la presó.

En la compareixença a l'Audiència de Sevilla, va demanar disculpes i es va penedir del delicte del qual l'acusaven. Així, després de pagar les costes i d'acceptar la condemna, quedava en llibertat. I aquí ha anat la resposta de l'entorn de Rufián.

La cançó contra Rufián i la rèplica

Al seu nou àlbum La tonalitat dels grisos dedicava la cançó Carrers al portaveu d'ERC. Entre altres coses, li critica que cobri un sou públic en la seva qualitat de diputat. Encara més, el veu assegut a la banqueta: 'Jurat popular asseurà Gabriel Rufián', li cantava.

Però ara, des de l'entorn de X de Rufián, li han respost amb aquest missatge:

De manera irònica, se'n burlen pel perdó que va demanar als guàrdies civils per esquivar la presó. 'Els farà un rap demanant perdó', deien amb sorna els usuaris. Rufián ha retuitejat la resposta i veurem si continua la polèmica o si Valtònyc torna a l'anonimat.

A tot això, abans de tornar a Espanya, el raper li va dedicar un missatge a Puigdemont, amb qui ha compartit anys brussel·lesos. 'Gràcies, president'.

➡️ Política

Més notícies: