Ignacio Garriga de Vox visiblement enfadat en un míting

Cabreig d'Ignacio Garriga

Els Mossos només actuen quan el líder de VOX a Catalunya se'n farta

Tensió al míting de VOX d'aquest diumenge a Badalona. Diverses desenes de persones s'han concentrat al voltant de l'acte per fer un 'escratx' durant el discurs d'Ignacio Garriga. El líder de la formació verda a Catalunya ha mantingut les formes fins que els manifestants han esgotat la seva paciència. El diputat al Parlament ha decidit suspendre la seva intervenció per comptar els passos que hi havia entre l'escenari i els esvalotadors.

Ha estat en aquest moment quan s'han viscut moments de tensió. La proximitat entre els manifestants i Ignacio Garriga ha obligat els Mossos d'Esquadra, ara sí, a intervenir perquè l'acte es pogués celebrar amb un mínim de normalitat. "Aquesta és, estimats amics, la manca de llibertat política que hi ha a Catalunya", exclamava Garriga després de la topada amb els esvalotadors. Uns esvalotadors que porten banderes estelades independentistes i banderes LGTBI.

Ignacio Garriga suspèn l'acte

"I em perdonareu, però havia de comptar els metres que teníem[de separació]amb aquests totalitaris", justificava el líder de VOX a Catalunya. "És absolutament intolerable que no es dissolgui una manifestació il·legal a tan sols 5 metres d'un acte polític", retreia Ignacio Garriga als Mossos d'Esquadra. I és que la policia catalana només ha intervingut fins que Ignacio Garriga s'ha cansat de rebre crits i insults.

Just abans de la tensió viscuda, Ignacio Garriga anunciava, visiblement enfadat, que "em permetreu, estimats amics, interrompre aquest acte. I comptaré els metres[de distància]que tinc amb aquesta gent. Fins que els cossos i forces de seguretat no controlin aquesta manifestació il·legal, l'acte no continuarà. Aquí no hi ha llibertat política!".

En aquest moment, els assistents a l'acte polític de la formació de Santiago Abascal celebrat a Badalona van començar a cridar consignes com “fora, fora” o “llibertat, llibertat”.

Vídeo d'Ignacio Garriga suspenent l'acte polític de VOX a Badalona:

Cabreo de Ignacio Garriga