Pere Lluís Huguet sonrient
POLÍTICA

“No farà falta Vox”

Pere Lluís Huguet, candidat del PP per Tarragona: “Feijóo pot ser investit amb majoria simple a segona volta”.

Pere Lluís Huguet, candidat del PP: "Feijóo pot ser elegit amb majoria simple en segona volta" El cap de llista del PP per Tarragona, Pere Lluís Huguet, considera que "no farà falta Vox" perquè "Alberto Núñez Feijóo pot ser elegit amb majoria simple a segona volta" en el debat d'investidura.

Nascut a Reus (1962), fou elegit regidor de Ciudadanos per Salou (Tarragona) a les municipals del 2019 fins que el passat mes de febrer va dimitir. El partit taronja havia obtingut quatre regidors. A les generals ja van anunciar que no es presentaven. Va ser també portaveu d'aquest partit a la Diputació de Tarragona.

Dedicat durant uns mesos al seu bufet d'advocats, el PP va anunciar el seu fitxatge el 12 de juny passat com a cap de llista per Tarragona. En aquesta entrevista, feta precisament a Salou, afirma que el va sorprendre Núñez Feijóo en les distàncies curtes i, sobretot, al cara a cara amb Sánchez. "Hem descobert un altre Feijóo", afirma.

També opina que el president del Govern ha convocat les municipals al juliol perquè "ha anteposat els seus interessos personals". El candidat del PP es mostra partidari d'obrir, tanmateix, un nou període a la política espanyola. "Els dos partits més importants han de dialogar, sobretot en qüestions dʻEstat".

Captura video Pere Lluís Huguet

Però sobre un eventual pacte amb Vox recorda que "l'esquerra pot pactar amb qui vulgui i la dreta no pot pactar amb ningú", afegeix. "Després diuen que no han pactat amb Bildu i treu Bildu el document del pacte", insisteix.

Respecte a Tarragona afirma que "tenim un problema seriós amb les infraestructures, Salou pràcticament ha perdut el tren". Lamenta, d'altra banda, que "ningú va preveure que quan s'aixecaran els peatges l'AP-7 es col·lapsaria", tot i que recorda que les autopistes de la Generalitat continuen sent de pagament.

Finalment, sobre el procés afirma que "la majoria" de dirigents independentistes se'n penedeixen. També destaca que "deien que les decisions del Parlament eren sobiranes", però que el Tribunal General de la Unió Europea els acaba d'esmenar la plana. "Puigdemont acabarà a Espanya complint la pena que li imposi el Suprem", conclou.

➡️ Política

Més notícies: