Muntatge fotogràfic amb una foto de Pere Aragonès i Hillary Clinton amb Xavier Rius en primer pla
POLÍTICA

Aragonès trenca el bloqueig

Obama va passar per d'ell durant la seva visita a Barcelona, però almenys el president de la Generalitat s'ha pogut fer una foto amb Hillary Clinton

Aragonès rompe el bloqueo

Pere Aragonès ha aconseguit trencar el bloqueig diplomàtic gràcies a la seva trobada amb Hillary Clinton. Fa uns dies, Barack Obama va passar per ell en la seva visita a Barcelona. Però almenys el president de la Generalitat va poder fer-se una foto amb l'exsecretaria d'estat dels Estats Units. Ell mateix va ser el responsable de difondre la imatge a les seves xarxes socials.

No obstant això, com comenta La Razón, la foto no va servir per evitar la indignació del moviment independentista. Hillary va ignorar el “procés” en la seva conferència a Barcelona. Una cosa que no va agradar a alguns sectors del separatisme.

Aquest cap de setmana vam tenir Aragonès fins i tot a la sopa, ja que a TV3 també el va colar a la mitja part de la final de la Champions League femenina guanyada pel FC Barcelona. Per cert, parlant de la televisió pública catalana, van explicar que a l'Aplec del Cargol, que se celebra a Lleida, van tenir un greu problema. A causa de la sequera, van haver de comprar caragols a l'estat espanyol i al Marroc.

A més de Pere Aragonès, aquest resum de premsa de Xavier Rius també parla de l'estratègia d'ERC i Junts per a les properes eleccions generals. Altres temes tractats són l'auge de la dreta i l'abstenció, la situació de VOX o les últimes paraules de Salvador Illa.