Carpa d'Aliança Catalana a Vilanova i la Geltrú

POLÍTICA

Antisistemes agredeixen un militant d'Aliança Catalana al mig del carrer

A més de l'agressió, la formació d'Orriols denuncia que els han robat fulls d'avals que contenen informació personal

Es viuen moments de tensió al municipi de Sant Sadurní d'Anoia. La formació de Sílvia Orriols, Aliança Catalana, ha denunciat una agressió a un dels seus militants quan recollia avals. Així mateix, denuncien que han viscut episodis semblants a Sabadell, Granollers i Arenys de Mar.

Més agressions a Aliança Catalana

Des que Orriols va anunciar la seva candidatura per a les eleccions del proper 12 de maig, el partit es troba en el procés de recollida d'avals. En el cas d'Aliança Catalana, això consisteix en parades informatives i en una forta presència a peu de carrer. Això augmenta les probabilitats d'incidents públics o directament d'assetjament i agressions. De fet, Sílvia Orriols denunciava ahir a les xarxes socials que aquesta setmana va tornar a ser objecte d'assetjament a Ripoll.

I l'episodi que s'ha viscut a Sant Sadurní d'Anoia, a l'Alt Penedès, tampoc no és una novetat. Ja alguna vegada, militants d'esquerra de grups antifeixistes han assetjat la formació. I segons van informar ahir, grups d'extrema esquerra han agredit un militant d'Aliança Catalana mentre recollia avals.

Tuir d'Aliança Catalana on expliquen que han patit una agressió

El jove agredit ha anat a un centre de salut i tot seguit ha presentat una denúncia. Els Mossos d'Esquadra ja han identificat un dels agressors. La formació denuncia que també els han robat dues banderes i fulls d'avals que contenen informació personal dels signants.

Sílvia Orriols s'ha referit a l'agressió mitjançant xarxes. Ha compartit un vídeo en què apareixen diversos joves a l'habitual crit de “fora feixistes dels nostres barris”. "Cal aturar el tràfic de drogues que confon i trastoca la nostra joventut", ha dit amb sorna:

Des d'Aliança Catalana expliquen que també a Sabadell, Granollers i Arenys de Mar diversos militants han estat increpats per militants d'extrema esquerra. Tot això obeeix a l'expectació política i social que desperten els possibles resultats electorals d'AC. També a la facilitat de mobilització que tenen certs grups antisistemes quan diuen que hi ha una “alarma antifeixista”.

➡️ Política

Més notícies: