Pla mig curt d'Anna Simó mirant a l'horitzó amb dos micros davant

POLÍTICA

Anna Simó rep el 'zasca' més èpic que es recorda a Twitter

Anna SImó, actual responsable d?Educació, va llançar una promesa electoral i va rebre la millor de les respostes

La campanya electoral catalana encara no ha començat formalment, però ja ens regala moments impagables. Un d'ells, dels més espectaculars que aquest diari recorda, el va protagonitzar dimecres passat Anna Simó a Twitter. L'actual responsable d'Educació no serà diputada, però somia poder mantenir el seu càrrec a l'executiu català.

És per això que dia sí, dia també, recorre Catalunya per demanar el suport de la gent a ERC. Dimecres, per exemple, va protagonitzar un acte a Barcelona amb José Rodríguez i Najat Driouech. L'objectiu era fer arribar el missatge als potencials votants de l'Eixample, de manera que van celebrar un acte a la Llibreria Byron, del carrer Casanova.


Anna Simó i la seva promesa

A l'acte, José Rodríguez va tornar amb el mantra dels pressupostos, mentre que la diputada musulmana va parlar de drets i llibertats. Anna Simó va ser l'última a parlar i va decidir llançar una proposta: "A la legislatura vinent el primer que faré com a consellera serà revertir totes les retallades en Educació, com hem fet fins ara. Estem en un moment delicat en l'àmbit educatiu i necessitem que la societat torni a confiar en la feina dels docents”.

El més divertit del cas és que Simó omet en aquesta frase una dada que sembla important. Recordin que ella ja és la màxima dirigent d'Educació i des de fa més d'un any. I, és clar, els usuaris de Twitter no han trigat a recordar-ho. No ho han fet als comentaris, ERC Barcelona ha tingut cura de limitar qui pot respondre, sinó als comentaris dels lectors.

Muntatge de fotos d'uns nens d'esquena a classe atenent la professora i, en un primer pla, una imatge d'Anna Simó amb el rostre capcot

Des de fa un temps, Twitter (ara X, però no ens hi acostumem) permet als usuaris afegir context. L'objectiu és complementar amb alguna cosa important per entendre una publicació o per avisar d'alguna cosa falsa o tendenciós. Qualsevol pot escriure un context, però només es mostra si els lectors ho troben útil.

Doncs bé, a la publicació d'ERC, amb la promesa d'Anna Simó, un lector va afegir aquesta nota de context: "Anna Simó ja és actualment consellera d'Educació", amb un enllaç a la Viquipèdia.

Sens dubte, un 'zasca' elegant, intel·ligent i que recorda a Anna Simó que potser hauria d'haver fet una mica més durant la seva etapa al Govern, més enllà de prometre ara. Sense cap dubte, una de les millors respostes que recordem a les xarxes socials.

➡️ Política

Més notícies: