Pla mitjà d'Anna Grau atenent el micròfon d'E-Notícies que subjecta Arnau Borràs
POLÍTICA

Anna Grau i el desallotjament de la Ruïna i Kubo:'Un èxit policial, una vergonya política'

La diputada de Ciutadans al Parlament atén E-Notícies després que els Mossos d'Esquadra desallotgessin les dues cases ocupades de la Bonanova


El Kubo i la Ruïna ja han estat desallotjades. E-Notícies ens hem acostat al barri de la Bonanova de Barcelona per seguir de prop l'operatiu policial. Un operatiu que ha durat gairebé sis hores. Allà, ens hem trobat Anna Grau, diputada de Ciutadans al Parlament de Catalunya i una de les persones que més ha lluitat políticament perquè es faci efectiu el desallotjament d'avui.

Anna Grau s'ha manifestat cada dimarts, des de fa mesos, amb els veïns per demanar que facin fora els okupes d'aquestes dues cases. Tot i la primera ordre per desallotjar els immobles va arribar el març passat, finalment va quedar suspesa. No ha estat fins avui dia 30 de novembre quan els Mossos d'Esquadra han desallotjat definitivament el Kubo i la Ruïna. Per aquest motiu, la diputada de Ciutadans s'ha preguntat “per què s'ha hagut d'esperar tant?”.

Anna Grau també ha assenyalat polítics com Ada Colau o l'espera per fer efectiva la investidura de Pedro Sánchez com a motius d'aquest retard. La portaveu de la formació taronja ha definit l'operació de desallotjament com “un èxit policial i una vergonya política”. Aquestes han estat les paraules de la diputada de Ciutadans a E-Notícies, davant del Kubo i la Ruïna:

Anna Grau (Ciudadanos) habla del desalojo del #Kubo y la #Ruina, las casas okupadas de la Bonanova.

➡️ Política

Més notícies: