Primer pla d'Anna Grau amb cara de sorpresa amb un micròfon a la mà
POLÍTICA

Anna Grau denuncia un robatori en el despatx de Ciutadans al Parlament

Tot i que el despatx estava tancat amb clau, algú va entrar i va furtar una bandera espanyola i una d'Israel: Grau demana 'la col·laboració' de la CUP i els Comuns, amb qui comparteixen ala


Carles Porta podria gravar un nou capítol de 'Crims' al Parlament de Catalunya: Qui ha robat una bandera d'Israel i una altra d'espanyola del despatx de Ciutadans. Per posar llum a la foscor: és la segona vegada que passa i en aquesta els lladres han pogut entrar tot i estar el despatx tancat amb clau. Si ho prefereixen, truquin a Iker Jiménez i que vingui l'equip de 'Cuarto Milenio', perquè és una cosa fora del comú, paranormal.

Ho ha denunciat la portaveu de la formació, Anna Grau, que ha demanat a dues formacions del Parlament la seva ajuda. Es tracta de la CUP i els Comuns -ehem, ehem- amb qui comparteixen ala a l'edifici. Grau els demana que "posin especial interès a protegir l'espai" i no mirin cap a un altre costat.

"En aquest Parlament hi ha gent que ens roba. No sabem qui, però ens roba. Ja ens van entrar a robar a les dependències del grup parlamentari de Ciutadans. Concretament van robar una bandera espanyola molt bonica, que teníem.

Llavors es va procedir a tancar amb clau la sala. Aquest cop els cascos van aconseguir aconseguir la clau d'aquest despatx. Van haver d'entrar en un altre despatx i fer-se amb la clau d'aquest. Es van endur el doble de botí: la bandera d'Espanya i la d'Israel. Alguna cosa ens diu que van entrar a les fosques, perquè també hi havia un retrat del rei Felip i no el van tocar", explicava Anna Grau.

ROBO EN EL PARLAMENT: Anna Grau (Ciutadans) denuncia un robo sufrido en su despacho del Parlament

La portaveu de Ciutadans ha aprofitat la Junta de Portaveus aquest dimarts per denunciar el robatori. I s'ha trobat, assegura, amb "un silenci profund, impenetrable i inescrutable" de la CUP, mentre que la presidenta Anna Erra els ha animat a denunciar-ho si torna a passar. Els Comuns per part seva "han acreditat sensibilitat" negant l'autoria, afirma Grau.

"Els lladres han perfeccionat el mètode", afirmava Anna Grau, sorpresa perquè el seu despatx estava tancat amb clau, però algú hi ha pogut entrar igualment. La portaveu taronja ja havia mostrat les dues banderes en un ple al novembre i va ser silenciada. Poc després, algú va furtar la bandera espanyola, que va ser reposada

Sembla clar que el robatori ha estat perpetrat per algú de dins de la cambra. El que queda per descobrir és qui s'ha pogut colar en un despatx tancat amb clau.

➡️ Política

Més notícies: