Muntatge amb un pla curt mitjà d'Àngels Barceló somrient i un altre de Pedro Sánchez. De fons una imatge d'Iñaki Gabilondo
POLÍTICA

La SER i Àngels Barceló surten al rescat de Pedro Sánchez

La presentadora critica Ana Rosa Quintana després de l'entrevista

Pedro Sánchez segueix amb el seu periple pels platós de televisió, convençut que pot revertir les enquestes del 23-J. Fins ara havia sortit viu de totes les entrevistes. Però dimarts es va enfrontar a un os dur de rosegar, el d'Ana Rosa Quintana al programa dels matins de Telecinco.

Durant tots aquests anys, el programa d'Ana Rosa s'ha convertit en un dels feus antisanchistes per excel·lència. El president, disposat a no defugir cap batalla, va accedir al desafiament. L'entrevista no va defraudar, i les picabaralles entre la presentadora i el candidat són molt comentades.

Lliçons de periodisme

Pedro Sánchez ja té qui el defensi. Ángels Barceló ha donat un cop de mà al candidat socialista i ha atacat Ana Rosa Quintana des de les ones d'Hoy por Hoy a la Cadena Ser. "No pot ser més important l'entrevistador que l'entrevistat", ha afirmat la presentadora.

Barceló ha aplaudit l'estratègia de Sánchez d'anar als platós “on se l'ha atacat amb soflames matineres amb una certa inquina i faltant a la veritat”. Celebra que el president en funcions rebati “certs arguments i teories que campen a gust”.

És llavors quan ha criticat les maneres d'Ana Rosa Quintana, de qui ha dit que no fa entrevistes sinó debats.

Ha esmentat la màxima d'Iñaki Gabilondo, que deia que “una entrevista no es pot convertir en un pols entre tots dos”. Perquè, segons ha dit, “d'això se'n diu debat, i amb un entrevistat mai no s'ha de debatre”. Ha llançat un dard a Ana Rosa, recordant que “és una regla que no hauríem d'oblidar mai”.

Ana Rosa i Pedro Sánchez

L'entrevista de dimarts va ser un intercanvi de cops entre Ana Rosa Quintana i Pedro Sánchez. El mateix president va acusar la presentadora de donar la seva opinió, i aquesta va rebatre que només descrivia les coses.

La realitat és que la morbositat va acabar triomfant, i Sánchez va fer 6 punts més d'audiència que Feijóo i 8,5 més que Abascal.

A més, les xarxes han estat un clam a favor de Pedro Sánchez, mentre que Ana Rosa ha rebut una allau de crítiques. No són pocs els experts que aplaudeixen l'estratègia comunicativa de Pedro Sánchez. De moment ja s'ha ventilat dos dels seus arxienemics, Pablo Motos i Ana Rosa Quintana.

➡️ Política

Més notícies: