Muntatge amb foto de personatge
POLÍTICA

Amnistia Internacional ataca Sílvia Orriols i ella els enfonsa amb una sola frase

La líder d'Aliança Catalana ha recordat el doble raser de l'oenagé després d'acusar-la de racisme

Érem pocs i aparegué Amnistia Internacional. L'oenagé s'ha sumat a la polarització del debat polític a Catalunya, amb un tuit on considera “molt preocupants” les declaracions de Sílvia Orriols “on es declara obertament islamòfoba”. A més, adverteix de la “discriminació contra persones musulmanes” i la “vulneració de drets de les persones que practiquen aquesta religió”.

Amnistia Internacional apel·la a les “normes internacionals de drets humans” perquè els representants polítics “s'abstinguin de discursos basats en prejudicis que estigmatitzen col·lectius i estenen el racisme i la xenofòbia”. Fins i tot demana a la Mesa del Parlament i al seu president, Josep Rull, “que no es tolerin aquests discursos en diputats i diputades”. A més, adverteixen que Amnistia Internacional prendrà totes les mesures necessàries per identificar i condemnar qualsevol declaració discriminatòria.

L'alcaldessa de Ripoll i diputada al Parlament, Sílvia Orriols, ha respost a Amnistia Internacional amb una frase contundent: “El que és preocupant és que a Catalunya hi hagi nenes de sis anys anant a l'escola amb vel islàmic i que es pactin matrimoni forçats en ple segle XXI, però estranyament això no us amoïna…”.

Amnistia Internacional és una organització sense ànim de lucre que treballa en l'àmbit dels drets humans basant-se en les convencions i els tractats internacionals. Es defineixen com un “moviment global de més de 10 milions de persones”, “independents de tota ideologia política”, i “finançats amb les aportacions dels socis”. Tot i això, el que inicialment va ser una organització d'indiscutible prestigi internacional ha acabat sent un altre reducte en mans de l'esquerra globalista.

Indignació contra Amnistia Internacional

Les xarxes han esclatat contra Amnistia Internacional, a qui acusen de doble vara de medir i de connivència amb la vulneració de drets humans per part de l'islam. “Demano la dimissió immediata del responsable de les xarxes d'AI”, diu Clàudia, “els principis de la xaria violen els drets humans”. Inma afirma que “el que és preocupant és que defenseu d'aquesta manera una cultura i una religió misògina i bàrbara”.

També respon Marc Ges, exdirigent d'ERC a Manresa i pare del candidat a les llistes d'Aliança Catalana, Oriol Ges: “Defendre els drets humans davant de qui els viola, siguin persones, col·lectius o religions, no és cap fòbia. És anar en contra dels qui ho fan, en tot cas els drethumanofòbics seran els que no els respecten”.

Molts usuaris comparteixen fotos de dones amb burca i baralles i agressions a Catalunya protagonitzades per estrangers. "L'islamisme no és cap religió, és una aberració que vulnera tots els drets humans, hipòcrites", denuncia algú. “A mi el que em preocupa”, diu Robert, “és l'actual clima de violència i degeneració al centre de Lleida ia moltes altres ciutats de Catalunya”.

➡️ Política

Més notícies: