Muntatge d'Alvise Pérez i una urna
POLÍTICA

Alvise Pérez es presentarà a les eleccions europees

L'analista, que té una gran quantitat de seguidors tot i ser silenciat per molts mitjans, salta oficialment a la política institucional després de destapar diversos draps bruts de l'establishment


La política espanyola ja compta oficialment amb un altre actor a tenir en compte: Alvise Pérez. L'analista ha anunciat aquest dijous que es presentarà a les eleccions europees del pròxim 9 de juny.

Amb una comunitat de gairebé 360.000 seguidors a Telegram, Pérez s'ha convertit en un personatge que ha adquirit molta notorietat en els últims temps a les xarxes socials. Sobretot, per treure draps bruts de polítics, partits, periodistes i fins i tot de la Casa Reial.

Alvise Pérez anuncia que sortejarà íntegrament el seu sou públic

Alvise Pérez ha anunciat la seva decisió davant dels seus seguidors. Explicant, a més, que "sortejaré públicament cada mes el 100% del sou públic europeu en cas de resultar electe".

Tal com ha explicat el mateix, es tracta de 10.000 euros al mes més 28.000 euros en equip. Un total de 38.000 euros mensuals. "Vaig prometre viure sempre del meu ofici i no cobrar un sol euro públic mai, així ho veureu", ha sentenciat Alvise Pérez.

D'aquesta manera, a través de les xarxes socials, Alvise Pérez ha compartit un vídeo anunciant que es presentarà a les Eleccions Europees. Ho ha fet al seu compte d'Instagram, on compta amb més de 700 mil seguidors.

"Ens presentem a les Eleccions Europees. Traguem-los els draps bruts a la cara a tota la cara política i mediàtica del nostre país. Utilitzant contra ells el mateix escut judicial que tots ells han usat per amagar-se".

Alvise Pérez silenciat per molts mitjans

Fa uns dies, assenyalaven que perseguien Alvise Pérez per "delicte de revelació de secrets, d'informació classificada i secrets d'Estat". Per la seva banda, l'analista assegurava que "publicar delictes no pot ser mai una cosa il·legal, molt menys en periodisme".

Afegint que "publicar com sou de corruptes amb els fons reservats no és delicte, colla de criminals. Si el que preteneu és coaccionar-me, potser em presento a les europees i publico els vostres pecats des de l'aforament", deia visiblement indignat.

➡️ Política

Més notícies: