Fotomuntatge de Lluc Salellas amb un telèfon mòbil
POLÍTICA

L'alcalde de la CUP de Girona es deixa el telèfon al cotxe i li roben

A l'alcalde de Girona, Lluc Salellas, li han robat el mòbil, el qual era a l'interior del cotxe, per un desafortunat descuit


Creix la inseguretat a Catalunya. Els robatoris al territori català són a l'ordre del dia. No paren de sortir als mitjans de comunicació notícies d'atracaments, robatoris amb violència, entre d'altres.

Aquesta vegada, li ha tocat a l'alcalde de Girona, Lluc Salellas. Segons ha publicat el Diari de Girona, el robatori es va produir el passat 9 de novembre. Tal com afirma el mitjà català, l'alcalde va deixar el mòbil a l'interior del cotxe i li van robar. 

No va tancar el vehicle

Segons la informació donada pel mitjà català, l'alcalde va aparcar el cotxe, va deixar el telèfon mòbil al seu interior i va anar a deixar les filles a l'escola. Desafortunadament, per una distracció, no va tancar amb clau el vehicle.

En tornar, ràpidament es va adonar que el terminal havia desaparegut. Davant el robatori, es va dirigir a la comissaria més propera de la Policia Municipal de Girona per denunciar els fets.

Han estat els mateixos agents els que han corroborat que immediatament es van fer els tràmits per desactivar el telèfon. A més, han assegurat que no hi havia cap dada potencialment sensible. Finalment, tot ha quedat en un petit ensurt.

Els Mossos d'Esquadra avisen

Tal com afirmen els Mossos, si ens roben el mòbil, és molt important seguir els següents passos. En primer lloc, és essencial assegurar-se que s'ha sol·licitat a la companyia de telefonia que bloquegi la línia i també la targeta SIM. A més, cal canviar les contrasenyes a:

  • Les xarxes socials.
  • Les dels serveis web que utilitza, especialment serveis al núvol (Dropbox, iCloud, Picasa, Google Drive,...).
  • Les de botigues en línia, o llocs on s'han emmagatzemat dades de targetes de crèdit o altres serveis de pagament en línia.
➡️ Política

Més notícies: