Imatge de Sílvia Orriols al costat de la plaça major de Vic
POLÍTICA

L'Ajuntament de Vic no permet a Aliança Catalana col·locar una parada informativa

Tot i tenir el vistiplau de la Guàrdia Urbana, l'Ajuntament no permet a Aliança Catalana promocionar-se a la plaça major


L'Ajuntament de Vic ha denegat el permís a Aliança Catalana per col·locar una "parada informativa" a la plaça major. Ha estat el mateix partit qui ho ha denunciat a les xarxes socials. "De què teniu por?", han publicat citant a Albert Castells, alcalde de la capital d'Osona. 

Des del partit de Sílvia Orriols adjunten una nota de l'Ajuntament on s'explica que els deneguen el permís perquè "no queda espai disponible" a la plaça major. Quelcom que des de la formació asseguren que "no és cert".  El mateix partit explica que tenen "l'informe favorable" per part de la Guàrdia Urbana i que, tot i això, no els deixen espai. 

I és que, segons la Urbana de Vic, no hi havia cap mena de problema perquè l'entitat instal·lés la parada a la plaça de Vic. "Considerem que l'ocupació de l'espai sol·licitat no ha de tenir especial incidència en el trànsit de vehicles i vianants", diuen.
 

"Per la qual cosa, per part de la Guàrdia Urbana, no hi ha inconvenient en què s'autoritzi l'ús de l'espai", afegien. L'Ajuntament, però, sota el paraigua del Departament de Comerç i Mercats, els denegava l'espai assegurant que "no queda espai disponible". 

L'Ajuntament de Vic nega el permís a Aliança Catalana

Des de les passades eleccions municipals, Aliança Catalana està duent a terme diverses accions a tot el territori català. Una d'aquestes són les parades informatives. L'objectiu d'aquestes trobades no és obrir seccions locals a diferents municipis, sinó donar a conèixer el projecte polític per tot Catalunya .

Quelcom que Aliança Catalana volia fer a Vic. L'Ajuntament, però, no els ho permet. Escudats amb el mercat medieval de Vic, el consistori vigatà denega a Aliança el permís per la parada. 

"El dissabte 9 de desembre, l'espai sol·licitat i entorns està ocupat per les parades del mercat medieval i del mercat setmanal", al·leguen. "No queda espai disponible per a ubicar-hi més parades, que les autoritzades anualment", afegeixen. 
 

"De què teniu por?"

És la pregunta que es fan des d'Aliança. Entenen, des del partit, que el greuge cap a la seva formació és clar. Per això mateix, en la mateixa piulada, Aliança adjunta una fotografia on —curiosament— s'hi pot veure un ampli espai entre parades a la plaça de Vic. 
 

➡️ Política

Més notícies: