Primer pla de la candidata de Ripoll d'Aliança Catalana
POLÍTICA

8TV ho fia tot a Rahola i Sílvia Orriols

El líder d'Aliança Catalana bat rècords d'audiència i tornarà aquest dissabte

8TV està en el seu pitjor moment. Nicola Pedrazzoli, cap de la cadena, no ha aconseguit crear un negoci televisiu viable i ja ha iniciat un preconcurs de creditors. Les xifres d'audiència són molt dolentes i tot i fitxar col·laboradors com Pilar Rahola, no hi ha manera de superar xifres del 2% d'audiència.

Fins aquest dissabte. El Fax de 8TV, programa presentatper Eduard Pujol i que copia directament el nom de l'anterior programa de TV3 (FAQS), va convidar Sílvia Orriols. La líder d'Aliança Catalana és un dels noms més de moda de Catalunya. El seu partit, que parla obertament de posar barreres a la immigració, ha guanyat les eleccions a Ripoll.

Orriols va ser la convidada estrella del programa i l'espai va marcar el seu rècord d'audiència: un 4% de mitjana i un 4,8% en alguns moments. Pedrazzoli ha vist un fil i vol estirar-lo. Segons ha confirmat ell mateix a les xarxes socials, el programa ha tornat a convidar Sílvia Orriols per aquest dissabte 10 de juny. “La presència de col·laboradors no permetia a la convidada explicar-se. Per això li vaig demanar a Pilar Rahola que l'entrevistés al seu 'Raholing' d'El Fax de 8TV la setmana que ve”, ha assegurat el responsable de la cadena.

La resposta de Rahola no ha trigat a arribar: “Bona proposta. Dissabte que ve farem un 'Raholing' sencer amb Sílvia Orriols, sense col·laboradors. Serà una xerrada pausada, on ella es podrà explicar”. Com era d'esperar, Orriols ha acceptat la invitació i tornarà a ser protagonista del programa de 8TV de la nit de dissabte.

En el programa del 3 de juny, Sílvia Orriols va descriure la ideologia del seu partit, Aliança Catalana. Va tenir diverses enganxades amb alguns dels col·laboradors i de fet molts espectadors es van queixar d'això.

Aliança Catalana, de caràcter independentista i partidària de limitar la immigració a Catalunya, va guanyar les eleccions municipals a Ripoll amb 6 regidors.