Bandera d'Israel amb un mur de fons i unes flames en primer pla
OPINIÓ

Si Israel arriba a caure

Si Israel arribés a caure, l'anomenat “primer món” es veuria abocat a pagar la costosíssima factura de la seva estupides

Imatge del Blog d'Octavio Cortés

Hi ha uns 14 milions de jueus al món i uns 1500 milions de musulmans. En els darrers dos-cents anys, els primers ens han donat a Sigmund Freud, Franz Kafka, Albert Einstein, Stefan Zweig, Niels Bohr, Bob Dylan, Mark Rothko, Steven Spielberg o Leonard Cohen; els segons ens han donat als assassins de Bataclán o Charlie Hebdo, a l'aiatol·là Khomeini i a les diputades d'ERC que van fent xerrades verinoses sobre “feminisme islàmic”.

Recordem el cas de Mahsa Amini, detinguda per la Policia Moral iraniana per no fer servir el hijab: després de dues hores de detenció va entrar en coma per les pallisses rebudes i va morir a l'hospital dos dies després. Recordem el cas de Salman Rushdie, recordem els homosexuals penjats de grues a la plaça pública.

No calen saberudes anàlisis geopolítiques: aquí s'enfronta la civilització contra la barbàrie. Israel està lluitant la nostra guerra, fent de dic de contenció contra l'islamisme radical. Si Israel arribés a caure, l'anomenat “primer món” es veuria abocat a pagar la costosíssima factura de la seva estupidesa, el preu d'haver abraçat l'esquerrà globalista (malalt de relativitat moral) i l'obertura de fronteres.

La gent apaga un incendi al lloc dels atacs aeris israelians mentre continuen els combats entre les tropes israelianes i els militants islamistes de Hamàs.

Que l'atac de l'Iran diumenge passat sorprengués Pedro Sánchez a la meitat de la seva gira europea a favor de l'Estat Palestí i els seus ministres clamant contra el genocidi, ja no ens sorprèn. Que veiem a la "mugre podemita" donar vives a Hamàs i enarborar pancartes de “Queer for Palestine” ja ni tan sols ens fa riure. Que s'hagi multat amb 10.000 euros una alcaldessa per opinar que l'Islam és (com tothom sap) contrari als valors occidentals, ja ni tan sols ens indigna.

Estem ja a la pantalla següent: la lluita diària per la decència, pel futur de les nostres comunitats i dels nostres fills, passa de manera urgent per revertir el procés d'islamització de la nostra societat. Si tan demoníaca i pecadora és la nostra forma de vida, que ens la deixin a nosaltres i es tornin als seus països a molestar les cabres i a lapidar dones.

L'esquerra postmoderna s'ha abraçat a l'Islam de manera aberrant i traïdora. Volem seguir el camí de França, on gairebé el 20% de la població viu sota la Xaria? Totes les caretes van caure el 7 d'octubre, ja no hi ha neutralitat possible. O posem fil a l'agulla i sanegem ideològicament els nostres carrers, les nostres aules, les nostres institucions, o massa aviat ja serà massa tard.

➡️ Opinió

Més notícies: