Muntatge d'Irene Montero, Yolanda Díaz i Ana Redondo amb una fotografia de les piragües de senegalesos que arriben a les Canàries
OPINIÓ

131 188 raons

Aquest encàrrec absurd va ser obra de la gestió d'Irene Montero, però els dirigents actuals del Ministeri i del Govern han decidit seguir endavant amb la iniciativa

El Ministeri d'Igualtat destinarà 131 188,20 euros a fer un sondeig per justificar les seves tesis woke que assenyalen que Espanya és un país racista. Aquest encàrrec absurd va ser obra de la gestió d'Irene Montero, però els dirigents actuals del Ministeri i del Govern han decidit continuar amb la iniciativa.

A Espanya tenim molts problemes fruit d'un model migratori que ningú no ha votat i que ens imposen mitjançant relats propagats per mitjans de comunicació, influencers i inversions milionàries en propaganda i adoctrinament per part de govern i empreses. A més, cal sumar l'impacte de la dictadura del que és políticament correcte, pobre de tu, si t'atreveixes a aixecar la veu contra allò que dicta el corrent mainstream.

Aquests problemes són la segregació, la massivitat, l'augment de la criminalitat, l'atemptat contra els drets de les dones i les persones amb orientacions sexuals determinades per part d'amplis grups de població de certs contextos ètnics, la inseguretat general, la depauperació de llocs de treball, la substitució ètnica i l'islam, entre d'altres.

Desenes de subsaharians en una piragua interceptada per un vaixell de la Creu Roja

Cap dels problemes que ens afecten de forma principal és el racisme, si fóssim un país racista no hi hauria més de vuit milions de persones no nascudes a Espanya al país, ni hi hauria més de mig milió d'irregulars sense que es creessin greus i contundents respostes contra ells. A Espanya hi ha igualtat davant la llei i es respecta tothom, vingui d'on vingui.

Com en tota societat existeix el racisme, però no com una cosa general, sinó com una cosa marginal i mal vista, com una actitud individual de certes persones, no com una cosa preponderant a la societat. També cal aclarir que estimar el teu, defensar-lo i no voler que sigui substituït per res forà no et converteix en racista, cal aclarir-ho perquè des de l'esquerra tot allò que no sigui la submissió davant l'estranger et converteix en un monstre feixista.

De fet, les úniques persones a qui he vist parlar des d'òptiques racistes ha estat portaveus racialitzats que injurien els blancs pel sol fet de ser-ho. Sembla que s'han oblidat que un no tria el color que té quan neix, igual que se'ls ha degut perdre en la memòria que Espanya és un país on la seva població és blanca mediterrània, cosa que no comporta haver-ne comès cap crim. És com si jo emigro al Senegal i em queixo que la població és negra majoritàriament. Estem davant d'un altre absurd d'aquest moviment nefast que ens porta cap a un precipici com a societat.

Diverses dones vestides amb niqab caminant pels carrers de Catalunya amb un home al costat

En comptes de realitzar estudis ètnics per veure els efectes nefastos del model migratori a la nostra societat, qüestió que sí que es realitza a països com els Estats Units, el Govern, de mà del seu Ministeri d'Igualtat, prefereix gastar-se els diners en una qüestió absurda la pregunta de la qual és de resposta més que coneguda per tothom: Espanya no és un país racista, l'únic racisme que hi ha no és precisament dels espanyols cap a ningú.

M'agradaria que es preguntés des del Ministeri per quina creu la gent corrent, no només els estrangers elegits a dit per interessos espuris, com a l'enquesta abans esmentada, que és el motiu pel qual s'està produint la degradació dels barris obrers, l'augment de la delinqüència i sobretot dels delictes de caràcter sexual: violacions i abusos principalment. La resposta que sortiria d'aquesta enquesta faria pensar més d'un, mentre que altres culparien de tot a un racisme inventat que continués justificant l'arribada de fons a la gent paràsita que viu de defensar relats fantàstics sobre la immigració.

Per afrontar la qüestió migratòria cal deixar els relats fantasiosos construïts per servils en poder i anar a les dades, als fets, deixant moralismes impostats, a banda, el futur del país i de les noves generacions està en joc, no ens podem caminar durant més temps amb ximpleries. Cal prendre mesures dràstiques, a més com més aviat millor. Si no fos pel finançament que reben els individus que defensen el mite del racisme a Espanya fa temps que ja ni existirien.