Johanna Zott i Pablo Urdangarin sobre un fons de Barcelona difús ia la dreta dreta cors vermells amb imatges de restaurants

MOLT +

Els tres restaurants de Barcelona on Pablo Urdangarin podria celebrar Sant Valentí

Aquest serà el primer Sant Valentí que Pablo Urdangarin passi amb Johanna Zott, per la qual cosa podria portar-la a un lloc molt especial

Amb l'arribada del dia de Sant Valentí, Pablo Urdangarin s'enfronta a la missió de trobar el lloc perfecte a Barcelona per celebrar-ho amb la seva parella, Johanna Zott. Sent aquesta la primera celebració junts, les expectatives són altes i l'elecció del restaurant ideal es torna primordial. Aquí us presentem tres opcions destacades a la ciutat comtal on podrien gaudir d'una vetllada romàntica inoblidable.

Pablo Urdangarin d'esquena mirant els ulls a la seva parella
Pau i Johanna fa gairebé un any que estan junts | Europa Press

La parella celebrarà al març el seu primer any junts, cosa que fa que aquest Sant Valentí sigui encara més significatiu per a tots dos. Considerant que Johanna està realitzant un programa Erasmus com a part de la seva carrera de medicina, no seria sorprenent que decidís agafar un vol a Barcelona per estar amb el seu noi. D'altra banda, Pablo Urdangarin deixaria de banda els seus compromisos per passar l'estona amb la seva, ara mateix, persona preferida.

La Balsa, el restaurant on Pablo Urdangarin ha portat Johanna Zott en tantes ocasions

Aquest restaurant, situat a la zona alta de Barcelona, ha estat el favorit de la parella durant aquest gairebé any de relació. El lloc és famós per estar envoltat d'arbres i vegetació exuberant, i ha estat l'escenari de nombroses cites de la parella. És un establiment de luxe on el preu per persona poques vegades baixa dels 50 o 60 euros.

No seria sorprenent que fos el lloc escollit per la parella per gaudir d'una vetllada de somni. Si decidiu acompanyar el sopar amb una ampolla de vi per celebrar l'ocasió, possiblement la factura puja molt més, ja que els vins no baixen dels 40 euros l'ampolla. Després, podrien sortir a passejar per la ciutat comtal a la moto de Johanna Zott, tal com han fet altres vegades.

El Jardí de l'Abadessa, lloc que ha estat testimoni de moments d'amor entre els pares de Pablo Urdangarin

Molt lluny ja són aquells moments en què vèiem Iñaki Urdangarin i la Infanta Cristina passejant de la mà per Barcelona. Però Pablo Urdangarin podria recordar aquests moments d'una manera feliç i decidir compartir-los amb la parella actual. El Jardí de l'Abadessa, testimoni de la seva infància feliç amb uns pares que s'estimaven, podria ser l'escenari perfecte per reviure aquestes experiències.

El lloc té una ubicació privilegiada i un ambient agradable i tranquil. El menjar, elaborat pel xef Carlos Cases, està especialitzat en la cuina mediterrània, adaptant-se a cada temporada per oferir el millor de cada ingredient. Tot i el seu refinament, els preus són força assequibles, amb una mitjana de 30 euros per cap, cosa que el converteix en un lloc adequat per a totes les butxaques.

El Gran Segle, el lloc de la infància de Pablo Urdangarin

L'última opció per celebrar aquest Sant Valentí seria aquest bufet de menjar oriental al qual tantes vegades ha anat Urdangarin a la seva infància. Se sap que tota la família Urdangarin és fanàtica del menjar oriental, especialment la japonesa, per la qual cosa no seria estrany que l'elecció fos aquesta. Amb un preu d'entre 20 i 60 euros per cap, segons les peces de sushi, la parella en podria sortir molt satisfeta.

Encara que no és comú veure Pablo Urdangarin i Johanna Zott en llocs tan públics, la veritat és que en la seva infantesa va visitar sovint aquest lloc. És per això que no seria estrany que volgués tornar amb la seva noia a un dels llocs que més va gaudir quan era tan sols un nen. Sigui quina sigui l'elecció, estem segurs que gaudissin d'una nit romàntica i acaramel·lada, com sempre els veiem.