Jaime del Marichalar i Terelu Campos sobre un fons de Madrid borrós ia la dreta un cercle amb la terrassa del restaurant La Maquina
MOLT +

El restaurant de Madrid on pots sopar amb Terelu Campos i Jaime de Marichalar

La Màquina, que ha conquerit el paladar de Jaume de Marichalar i Terelu Campos, està especialitzat en el menjar mediterrani.


La Màquina, ubicat a la zona empresarial de Madrid, s'ha convertit en un lloc predilecte per a Jaime de Marichalar, i també per a Terelu Campos. És aquí on l'exmarit de la infanta Elena i els amics més propers aconsegueixen desconnectar de l'agitació de la ciutat. Alhora, en reiterades ocasions la televisiva Terelu Campos ha aclarit que es tracta d'un dels seus restaurants preferits.

Jaume de Marichalar i la infanta Elena junts vestits de negre

Segons relaten els treballadors del local, en una visita recent, l'exgendre reial, Jaime de Marichalar, aparentment es va deixar portar per la pressa i va oblidar pagar la factura. El compte, que pujava a la considerable suma de 700 euros, va haver de ser abonat per un dels seus acompanyants. Aquests episodis no fan més que alimentar la imatge d'un Marichilar la vida del qual sembla estar íntimament lligada al luxe i l'extravagància.

Per altra banda, Terelu Campos és una amant del marisc i del bon menjar. És per això que se l'ha vist en nombroses ocasions gaudint d'alguns dels platerets que ofereix el lloc. La televisiva s'ha deixat veure amb uns amics i, segurament, el seu compte també va ser elevat.

Lloc de negocis i de menjars, aquí es reuneix Jaume de Marichalar i Terelu Campos amb els seus amics

A l'exclusiu ambient de la Màquina, no només es comparteixen moments d'oci, sinó que també es gesten grans negocis entre l'elit madrilenya. Aquest indret de luxe, freqüentat per l'alta societat, ofereix un entorn privilegiat amb una terrassa de 300 metres quadrats. S'hi pot veure una impressionant pineda centenària, romanent de l'època de Carles III.

És conegut per ells mateixos a la seva web com un ''clàssic de Madrid'' i un punt de referència per als paladars més exigents. En aquest restaurant, que ret homenatge a la tradició culinària espanyola, es cuina a la brasa. Tot i la reputació que busquen donar d'oferir preus raonables, la recent anècdota de Jaume de Marichalar suggereix que els costos poden ser més elevats del que s'esperava.

Aquest establiment ha marcat el primer dels set locals distribuïts per tota la ciutat. Destaca per la seva àmplia oferta gastronòmica, que inclou des de plats per compartir fins a marisc, pesants i talls de carn a la brasa. Entre les seves especialitats més reconegudes destaquen la fabada, que diuen que tenen fama nacional i internacional i que té un preu de 19 euros el plat.

Ni Jaume de Marichalar ni Terelu Campos escatimen a l'hora de demanar-se els plats més cars

La carta ofereix molta més varietat, ja que també té amanides fresques i arrossos per compartir. El plat més costós seria la llagosta vermella a 145 € el quilo i el més econòmic, un tomàquet senzill amb oli d'oliva, té el preu de 9 euros. Per descomptat que Jaume de Marichalar sap on anar si vol menjar en un lloc luxós i car.

El lloc té una puntuació de 3,5 a TripAdvisor amb més de 1000 opinions. Tot i que la majoria dels comentaris diuen que és un punt ''normal'', hi ha gent que es queixa de la qualitat del peix. Sembla que el lloc s'ha vist deteriorat amb els anys i que no és el que era.

➡️ Molt +

Més notícies: