Johanna Zott i Pablo Undargarin sobre un fons de Barcelona i al costat una rodona amb la terrassa del restaurant La Balsa
MOLT +

El restaurant preferit de Johanna Zott i Pablo Urdangarin a Barcelona: vins a 95 €

El restaurant 'La balsa', que és un lloc molt freqüentat per Johanna Zott i Pablo Undargarin, està especialitzat en menjar català

Ubicat a la zona alta de Barcelonael restaurant ''La Balsa'' ha guanyat notorietat gràcies a la presència freqüent de Johanna Zott i Pablo Urdangarin. Aquest lloc, que és famós per estar envoltat entre arbres i vegetació frondosa, ha estat l'escenari de moltes de les cites de la parella. No només es destaquen el paisatge, sinó també els preus: qui vulgui degustar un dels seus vins haurà d'abonar 95 euros.

Sota l'ombra de Barcelona, Johanna Zott i Pablo Urdangarin han fet del lloc el seu asil culinari. Aquest racó allunyat, amb una terrassa panoràmica que ofereix vistes de la ciutat comtal, ha esdevingut escenari predilecte de moltes parelles catalanes. És habitual gaudir d'esmorzars que exploren les delícies de la gastronomia local.

La infanta Cristina, Johanna Zott i Irene Urdangarin envoltades de gent en una grada
A Johanna li agrada portar Pablo Undargarin a aquest lloc després dels seus partits | Europa Press

No només és conegut pel seu menjar, sinó que 'La Balsa' també és famós per la seva arquitectura, i és guardonat amb el Premi FAD d'Arquitectura. La terrassa, la seva joia preada, ofereix un ambient polivalent que va des d'animades trobades amb amics, fins a romàntiques cites com les que viuen Johanna Zott i Pablo Urdangarin. Aquest lloc és idoni per a cada estació: a l'estiu, la brisa de muntanya es combina amb el sol, mentre que a l'hivern, la terrassa de vidre amb terra calefactable brinda comoditat.

La carta del restaurant de cites de Johanna Zott i Pablo Urdangarin

La carta diversificada presenta opcions per a tots els gustos i pressupostos. L'estrella del menú, els arrossos a 38 €, es presenten en varietats que van des del clàssic arròs fins al de carn de Kobe. Per a aquells que busquen alternatives, una opció més econòmica seria els raviolis de la casa per 15 €.

Tot i això, l'experiència culinària d'aquest lloc no es limita als arrossos, ja que també contenen al menú carns i peixos. En aquest apartat, el comensal podrà trobar peix de la llotja a la sal o a la brasa, amb preus variats segons la pesca del mateix dia. I per als carnívors, el filet de vedella amb crema de bolets i foie per 29 € serà el plat més suculent de la carta.

A més, la varietat de postres és cridanera, ja que aquests ofereixen gelats per 3 euros fins a un pastís de formatge amb fruits vermells per 10 €. Per als amants del vi, la secció de ''vins de postres'' presenta ampolles seleccionades per a aquest moment amb preus que arriben als 25 euros.

El celler és famós en aquest espai, ja que ofereix una extensa varietat de vins escumosos, negres blancs i rosats. Ara bé, qui vulgui degustar-ne un haurà d'acordar-se el cinturó, perquè l'establiment inclou exemples com el Kripta DO Cava per 94,19 €. Tot i que la carta és molt elaborada i conté més de 50 vins nacionals i internacionals, la veritat és que cap baixa dels 40 euros.

Tot i que el preu mitjà per persona oscil·la entre els 40 i els 50 euros, els comensals destaquen el valor de l'experiència, sumant l'ambient tranquil i les vistes des de Barcelona. Això és una cosa inusual a la ciutat comtal i els seus visitants destaquen com ''meravellós és poder gaudir de Barcelona sense tant d'enrenou''. Així ho recull la puntuació de TripAdvisor, un 4 sobre 5, deixant clar perquè Pablo Urdangarin i Johanna Zott ho continuen escollint.