Terelu Campos sobre un fons de la cibeles ia un costat un cercle amb una terrassa amb plantes i una taula posada
MOLT +

Terelu Campos ens descobreix la millor terrassa per gaudir amb amigues a Madrid

Terelu Campos revela a 'E-Notícies' la seva fascinació pel restaurant Raimunda, conegut per la seva increïble terrassa al centre de Madrid

Terelu Campos ens revela el seu racó predilecte de Madrid per a menjars entre amigues. Aquest no és altre que el restaurant Raimunda, reconegut per la seva encantadora terrassa al centre de la ciutat. Amb un atractiu preu que oscil·la entre els 10 i 20 € per plat, Terelu comparteix amb E-Notícies la seva admiració per aquest lloc.

Terelu Campos destaca la bellesa única de la terrassa al jardí, que ella considera la més bonica de Madrid. Sorpresa per la proximitat a la plaça de la Cibeles, Terelu ens expressava la seva sorpresa en sentir-se immersa en un ''oasi natural'' al mig de la capital, sempre tan plena. La presentadora va elogiar les patates de pasta de full, una versió moderna de la clàssica patata brava, encara que destaca que gaudeix de tota la carta, incloent-hi les croquetes.

Foto de les germanes Campos posant per a una foto amb les seves filles i somrient per a l'ocasió, amb vestits formals

Entre els seus favorits, Terelu confessa que, si hagués de triar un plat, seria el salmorejo amb gelat de formatge de cabra. La combinació d'un entorn encantador, sabors únics i una ubicació privilegiada fan d'aquest el lloc perfecte per a Terelu Campos i les seves amigues.

La terrassa preferida de Terelu Campos és un “oasi al mig de la ciutat”

Raimunda s'erigeix en un racó singular al centre de Madrid, envoltat de vegetació que crea una atmosfera única. Aquest jardí, situat al Palau de Linares, actual seu de Casa d'Amèrica, fusiona la cuina local amb influències iberoamericanes. Identificat com un “oasi al mig de la ciutat”, l'establiment es destaca pel seu menjar concís però variat.

Entre els seus destacats, les patates pasta de full amb salsa brava de Chipotle, a 10 euros, i el salmorejo amb formatge de cabra i iuca cruixent, conquisten el paladar de Terelu Campos. Tot i això, l'oferta va més enllà, incloent-hi quesadilles, ous trencats trufats o tataki de salmó amb all blanc per 19,50 €. El filet de vedella al mole vermell, seria el plat més exclusiu de la carta, valorat en 26 euros.

Per posar-hi el colofó dolç, el restaurant ofereix postres per 7 euros cadascun, que van des de les tradicionals torrijas fins a l'icònic pastís tres llets amb sopa de xocolata blanca. Aquest plat és típic llatinoamericà, deixant clar quines són les intencions del lloc.

L'oferta del local, però, s'expandeix molt més a l'apartat de combinats, amb una diversitat de més de 15 còctels. Des del Mojito Criollo, a partir d'11 euros, fins a creacions més elaborades com 'The Asian Touch', amb whisky, suc de llimona, puré de yuru i sake, valorat en 14,50 €.

Pel que fa a la selecció de vins, la carta destaca per la seva amplitud amb 50 varietats diferenciades entre blanc, rosat i negre, tots de la regió de la Ribera del Duero. A més, ofereix sis opcions de xampany, on destaca un Moët a 120 €.

Raimunda té un rang de preus d'entre 20-28 € i una puntuació de 3,5 a TripAdvisor. Potser no és un lloc de luxe, ni que estigui al gust de tots els seus consumidors. El que és clar és que Terelu Campos ho ha coronat com la joia de Madrid i potser ara té moltes més visites.

➡️ Molt +

Més notícies: