Marta Riesco ens recomana el millor lloc de Madrid per als amants de la carn
El restaurant Piantao, especialitzat en carns d'arreu del món, ha fascinat Marta Riesco
En una agradable xerrada amb E-Notícies, Marta Riesco ens va revelar la seva última troballa gastronòmica a Madrid, i aquesta no és altra que Piantao. Amb entusiasme contagiós, la reconeguda influencer ens va compartir la seva experiència en aquest oasi per als més carnívors. Segons Marta Riesco, el restaurant, especialitzat en talls de carn de diferents parts del món, ha conquerit el paladar i el cor.
Marta Riesco ens recomana encaridament aquest destí culinari per a aquells que aprecien el menjar de qualitat. Segons les seves paraules, el restaurant s'ha convertit en un lloc de moda, com ho evidencia la seva popularitat recent durant el cap de setmana passat. ''Em sembla que el menjar està espectacular i que és la millor carn argentina de Madrid'', ens va expressar entusiasmada.
A més, va destacar l'ambient espectacular que ofereix el lloc, perfecte tant per a una reunió entre amigues com per a una cita romàntica. La gran periodista ens va ressaltar que el més important era l'espectacle que brindava el menjar. Amb un to de convicció, Marta Riesco va concloure: ''Amants de la carn, aquest lloc us ho heu d'apuntar perquè és un 10.''
Marta Riesco diu que ''el menjar és tot un espectacle''
El restaurant Piantao és un temple per als més carnívors. Està liderat pel xef Javier Brichetto, oriünd de Buenos Aires, que va donar vista a aquesta emprenedoria el 2019. Amb dos locals a Madrid, Piantao ha conquistat el paladar dels seus comensals amb la seva proposta gastronòmica.
El nom del local, segons explica la carta, és un terme argentí que s'utilitza per definir la bogeria de manera romàntica i poètica. Al cor del restaurant hi ha la graella dissenyada pel mateix Brichetto, on es combinen diferents mètodes de cocció. La brasa, elaborada amb trencall blanc i alzina nacional del Fresno, és element principal que garanteix la qualitat i el sabor del tall.
L'experiència culinària comença amb els suggeriments del dia, com el trio de xoriço bombó, provolone, albergínia i pebrot fumat per 14 €. Destaquen també les seves croquetes de rostit fumat, assenyalades a diverses revistes gastronòmiques. Aquestes són premiades per la seva originalitat en no portar beixamel, sinó emulsió d'anet fresc i pols de cendres, a un preu de 16 €.
Aquests plats van ser la perdició de Marta Riesco, que no dubta a recomanar el lloc
Entre els entrants, s'ofereixen embotits artesanals com les botifarres de ceba o els xoriços a 9,90 €. Però la veritable estrella són els productes carnis, que inclouen talls argentins, nord-americans, canadencs i australians. Des de la mitjalluna de buit per 30 € fins al llom baix de wagyu per 89 €, la varietat i qualitat es fan latents.
Per als que vulguin finalitzar la seva experiència amb un toc dolç, les postres casolanes, totes a 12 euros, seran la seva perdició. Ofereixen una àmplia secció de pastissos de formatge, xocolata o llimona fins a opcions més innovadores com la xocolata rostit en ferro. Sens dubte, podem arribar a entendre per què Marta Riesco ens ha recomanat aquest lloc.
Més notícies: