Muntatge de Jordi Cruz i el seu restaurant Angle
TELEVISIÓ

Les dures paraules de Jordi Cruz en perdre una estrella al seu restaurant de Barcelona

Jordi Cruz se sincera com mai després de perdre una estrella Michelin al seu restaurant Angle, ubicat a Barcelona

El passat 1 d'abril començava la dotzena edició de MasterChef. Arran de la seva estrena, Jordi Cruz ha acudit al programa El Faro de Mara Torres a la Cadena Ser.

Ha estat en aquest espai radiofònic on el xef ha parlat sobre com s'ha sentit després de perdre una estrella Michelin al seu restaurant Angle de Barcelona.

Jordi Cruz va explicar que, des que es va saber la notícia que el restaurant Angle de Barcelona havia perdut una estrella, ningú no li havia preguntat com se sentia. Però la presentadora del programa sí que ho va fer i el jurat de MasterChef va contestar sense embuts.

Jordi Cruz a El Faro de Cadena Ser

“Malament, malament perquè ja no ets tu, és un equip que ho està fent molt bé, no? I, de cop i volta, et diuen «aquí us heu relaxat»”, explicava el jurat de MasterChef.

“No pots dir que és injust perquè si te l'han tret és per alguna cosa, sens dubte, però et quedes pensant en aquest equip, en aquest «potser no hi arribes, potser no hi pots estar, potser fas massa coses, potser fes menys…» . Et genera una inseguretat que fins ara no tenia”, afegia.

Arran d'aquesta situació, Jordi Cruz assegurava que aquest any havia començat a notar els dolors físics de l'estrès i l'ansietat. I és que cal recordar que l'any 2023, Jordi Cruz i la seva dona, Rebecca Lima, es convertien en pares per primera vegada.

Foto de Jordi Cruz i la seva xicota, Rebecca Lima, fent-se una foto en un mirall mentre ell li toca la panxa d'embarassada

Jordi Cruz explicava als micròfons de Cadena Ser que la pèrdua d'una de les dues estrelles Michelin d'Angle l'havia fet reflexionar i pensar en les possibles raons.

“Potser estan més exigents, potser el dia que van venir no vam tenir un bon dia… Qui sap, no ho sé. Aquesta és la realitat, cal acceptar-la”, explicava Jordi Cruz. El xef assegurava que després de retirar-li l'estrella Michelín va haver d'animar la plantilla, quan ell tampoc no se sentia bé, ja que això li generava molt cansament.

“Hi ha alguns ‘sopapos’ que els trobes molt injustos i poder parlar ara amb una miqueta més de tranquil·litat, expressar-te i dir «escolta, sí, aquest any m'ha fotut molt això de l'estrella», perquè ningú m'ho ha preguntat”, assegurava el xef.

De moment, el xef català, es troba submergit en l'emissió de la dotzena edició de MasterChef. Una cosa que segurament li aportarà un buf d'aire fresc i ànim per continuar treballant dur en el seu terreny.

➡️ Televisió

Més notícies: