Amelia Bono sobre un fons de restaurant i al costat la façana d'un restaurant

MOLT +

El restaurant on anava Amelia Bono abans de trencar amb Manuel Martos: increïble

El Mercat Ballarò, que ha conquerit el paladar d'Amelia Bono, està especialitzat en el dinar italià

Amelia Bono, coneguda personalitat, solia freqüentar l'exclusiu restaurant Mercato Ballarò abans de posar fi a la seva relació amb Manuel Martos. Aquest establiment, famós per la seva exquisida oferta culinària italiana, ha deixat una impressió inesborrable al paladar de Bono. L'elecció del lloc per a les trobades no només destacava pel seu ambient encantador, sinó també per la qualitat dels seus plats, convertint-lo en un racó culinari inoblidable per a la socialité.

En una entrevista que va concedir al Confidencial, Amelia Bono va revelar la seva predilecció per aquest restaurant. A la xerrada confessava que quan anhela gaudir d'un exquisit plat de pasta, aquest és el destí escollit. ''Sempre que vaig em demano espagueti a la carbonara, ¡em tornen boja!'', va expressar la personalitat, ressaltant també l'acurada decoració del lloc.

Muntatge amb Amelia Bono i Manuel Martos al costat d'un cor trencat

El restaurant que escull Amelia Bono té opció formal i informal

El Mercat Ballarò va obrir les portes fa uns anys sota el regentat d'Angelo Marino. Porta el nom del mercat més antic de Palerm i ofereix una experiència gastronòmica ambientada a dues sales ben diferenciades. D'aquesta manera, els comensals poden triar una visita més formal o més informal al recinte.

A la planta baixa, d'ambient informal, hi ha àmplies barres i taules de totes les mides. Els comensals en aquest menjador poden gaudir d'una oferta de tapes i racions típiques de Palerm. Per altra banda, a la zona superior, el caràcter és més formal i se serveix una carta que varia segons els productes de temporada.

La flexibilitat en la mida de les porcions permet gaudir d'una varietat més gran de plats. Els preus oscil·len entre els 8 €, per mitja ració, i els 15 € per sencera, permetent així que els comensals puguin escollir més d'un plat.

Així és la carbonara que elogia Amelia Bono

Entre els entrants s'ofereixen carpaccios, amanides i embotits italians. A la secció de pasta, el carbonara que ha reivindicat Amelia Bono, porta tòfona, cruixits i papada de porc ibèric, per 17 euros. Un plat poc comú que es pot trobar al lloc és l'orella d'elefant, disponible per 25 €.

Tot i comptar amb una puntuació de 4 sobre 5 a TripAdvisor, el local només té 400 comentaris. S'espera que la recomanació d'Amelia Bono contribueixi a augmentar la seva popularitat, ja que tots els comensals coincideixen en l'excel·lent servei i menjar.

➡️ Molt +

Més notícies: