infusions ia la dreta un cercle amb una infusió de fulles i una altra d'un home aguantant-se la zona dels ronyons afectades

MOLT +

La infusió fàcil i barata que arrasa a TikTok per ajudar a expulsar pedres del ronyó

La recepta d'una infusió que s'ha viralitzat a TikTok promet ajudar-te a expulsar les pedres del ronyó en només vuit dies

Les xarxes socials han viralitzat molts trucs per millorar la salut. Una de les últimes tendències que ha arrasat a TikTok és una infusió que promet ser la solució miraculosa per eliminar les pedres del ronyó. La recepta —que s'ha tornat viral— afirma que si consumeixes aquesta infusió de manera constant, et pot ajudar a expulsar les pedres del ronyó en només vuit dies.

Ha estat la usuària @aracelihernandez922 a TikTok la que ha explicat el pas a pas per aconseguir fer aquesta infusió que alleuja els còlics renals. A més de ser molt fàcil de fer, també és una solució barata, així que si ets propens a patir aquesta malaltia, agafa paper i bolígraf.

L'ingredient principal d'aquesta infusió per alleujar el teu ronyó és la flor de jamaica

L'ingredient principal d'aquesta recepta és la flor de jamaica, que es pren en una infusió de te. Per crear aquesta beguda, has de posar a bullir un got i mig d'aigua i abocar un grapat de la flor de jamaica per fer la infusió a dins. Per assolir el punt perfecte de cocció caldrà deixar-ho bullint durant 5 minuts.

Una tassa d'infusió i les lletres ''espulsa les pedres als ronyons''
Amb només vuit dies, podràs expulsar les pedres | @aracelihernandez922

Quan passin aquests cinc minuts, hauràs de posar un altre got i mig d'aigua a l'olla, ja que la primera quantitat d'aigua ja s'haurà evaporat. Quan hagi passat aquest temps, cal colar les flors i deixar reposar la beguda fins que estigui ben freda. Si cal, es pot posar uns minuts a la nevera.

Perquè aquesta infusió ajudi al teu ronyó, l'has de prendre durant 8 dies

El truc perquè funcioni és que cada dia, durant aquests 8 dies, es faci un te nou. És per això que la usuària desaconsella totalment fer una olla gran, ja que afirma que d'aquesta manera es van perdent les propietats de la flor de jamaica. Perquè el seu benefici sigui encara més gran, també aconsella prendre aquesta infusió en dejú.

Muntatge de fotos d'un TikTok de @aracelihernandez922 on mostra com fa una infusió per expulsar els càlculs del ronyó
El TikTok s'ha fet viral | TikTok, @aracelihernandez922, e-noticies.cat

Després d'aquests vuit dies, la usuària afirma que començaràs a expulsar les pedres del ronyó i et sentiràs millor. A més, és una solució fàcil i barata. La flor de jamaica es ven en herbolaris o per Amazon i el preu és de 22,99 € per 1 kg, i amb aquesta quantitat podries fer-te més de 1.000 infusions.

➡️ Molt +

Més notícies: