Kiko Hernández i al seu costat una imatge amb una noia rossa

MOLT +

La clínica de Madrid que tant ha ajudat Kiko Hernández per menys de 3.000 euros

La P&P Clinic, que ha pogut treballar en un dels complexos més grans de Kiko Hernández, està especialitzada en tractaments odontològics

La P&P Clínic, especialitzada en tractaments odontològics, ha estat la clínica de Madrid que ha contribuït al somriure perfecte de Kiko Hernández. En nombroses ocasions, Kiko Hernández hauria expressat el seu complex per la seva dentadura, cosa que ja és a anys llum. Gràcies a aquesta clínica, Kiko pot lluir un somriure perfecte que llueix amb gran orgull.

En una publicació d'Instagram, Kiko Hernández obria les portes de la seva experiència a la clínica, on se sotmetia a un tractament d'Invisalign. En les seves pròpies paraules, va descriure la clínica com un espai proper, personalitzat i exclusiu, on cada detall és cuidat amb cura. L'Invisalign, un avançat tractament odontològic, va ser l'elecció de Kiko per alinear la dentadura sense recórrer als aparells tradicionals.

Al post, Kiko Hernández expressava el seu entusiasme i prometia que això era només el començament del seu viatge cap a un somriure encara més espectacular.

Kiko Hernández en una clínica amb una treballadora
Kiko Hernández va escollir aquesta clínica per al tractament | @kikohernandeztv

Kiko Hernández s'ha fet un tractament d'ortodòncia invisible a aquesta clínica

La P&P Clínic s'erigeix en una referència indiscutible al sector de l'odontologia. Amb una reputació insuperable, aquesta clínica ofereix una primera visita gratuïta, un pressupost sense compromís i un finançament flexible de fins a 60 mesos, fent-lo accessible per a tota butxaca. Està especialitzada en diversos camps com carilles dentals, ortodòncia, implants i odontologia en general, a més de prometre tenir una de les tecnologies més avançades.

Entre els seus serveis destacats hi ha el tractament Invisilign, el mateix que va triar Kiko Hernández per perfeccionar el seu somriure. Aquest tractament, que varia en durada de 7 a 24 mesos, promet resultats permanents. A un preu de 2950 €, representa una inversió en la millora i la confiança en un mateix.

Dos somriures modifcats pel tractament de la clínica
Els tractaments Invisilign serveixen per alinear la dentadura sense ortodòncia | @pypclinic

La clínica predilecta de Kiko Hernández té valoracions molt positives a Google

Tot i les seves altes qualificacions, amb una valoració de 4,5 a Google, algunes opinions crítiques assenyalen que la clínica té preus massa elevats. A més, aquestes persones també diuen que els empleats tenen preferència per aquells clients amb més poder adquisitiu. Tot i això, la satisfacció dels clients reflecteix l'excel·lència i el compromís de la clínica en oferir serveis de qualitat, i és per això que Kiko Hernández ho té clar.

➡️ Molt +

Més notícies: